Sommerseminar med Bayern-træner

DBU Jylland afholder igen i år et sommerseminar for ungdoms- og seniortrænere i slutningen af juni. Matthias Nowak - der er individuel træner i Bayern München - er blandt instruktørerne.


Bayern-München-træner Matthias Nowak er blandt oplægsholderne på DBU Jyllands sommerseminar i Tilst 26. og 27. juni. 



Hvis du kunne tænke dig at tanke frisk inspiration til trænergerningen i sommerferien, så har DBU Jylland det helt rette tilbud til dig.

Med tilsagn fra trænerinstruktør Matthias Nowak fra Bayern München er der nemlig garanti for et særdeles kompetent indhold.

Nowak betegnes som en kapacitet inden for teknisk og individuel træning - herunder i særdeleshed omkring 1:1-spillet.

Fungerer som individuel coach

Han beklæder p.t. forskellige funktioner i den tyske storklub. Bl.a. som individuel coach i seniortruppen samt for klubbens U17- og U19-spillere.

Derudover er han kendt som en positiv og engageret instruktør. Oplægget fra Bayern München-træneren vil foregå på engelsk.

Matthiaw Nowak har også en fortid i bl.a. Borussia Dortmund og som teknisk træner for U17-spillerne i SG Wattenscheid 09.

Allerede mulighed for tilmelding

Trænerseminaret er primært henvendt trænere for U15 og ældre, og det foregår på DBU Jyllands fodboldcenter i Tilst fredag den 26. juni og lørdag den 27. juni.

Prisen for at deltage i to-dages-arrangementet er 995 kroner uden overnatning og 1395 kroner med overnatning på et dobbeltværelse.

Resten af programmet er stadig under udarbejdelse, men der bliver med sikkerhed rig mulighed for at få ny inspiration og netværke med andre trænere.

Du kan allerede nu tilmelde dig her.

Tekst: Martin Weibel og foto: Bob Gisselmann og Bayern München

Log ind