Frivillige søges til Fair Play og Senior

DBU Jylland søger frivillige til at styrke og videreudvikle fagområderne seniorfodbold og Fair Play. Har du lyst til at gøre en forskel for andre og være en del af en organisation i forandring, er det måske noget for dig.

Nedrykningsstatus juni 2010

DBU Jylland har altid behov for engagerede personer, som brænder for at styrke og udvikle fodbolden.

Netop nu søger vi frivillige til Senior- og Fair Play-området. Hvis det lyder interessant for dig eller en, som du kender, er du meget velkommen til at kontakte os - og senest den 31. oktober. Se hvordan i beskrivelsen de to fagområder.



Vil du være med til at styrke seniorfodbolden?

Har du bred erfaring som frivillig foreningsleder i en fodboldklub – herunder stor erfaring med at formidle holdninger og budskaber i relation til seniorfodbold?

Brænder du for at gøre en forskel inden for udvikling af henholdsvis Herresenior, Kvindesenior, Senior-32+ samt øvrige alternative seniortiltag? Så er du en mulig kandidat til DBU Jyllands nye seniorstruktur.

Med ønsket om at styrke seniorområdet inden for dansk breddefodbold søger DBU Jylland fagligt stærke kandidater til de fagudvalg og arbejdsgrupper, som arbejder med senior-relaterede opgaver. DBU Jyllands bestyrelse efterspørger et bredt felt af kandidater, og opfordrer derfor til, at alle interesserede, med tro på egne evner og lyst til at gøre en forskel, melder sig på banen.

I vores nye organisationsstruktur inddeles seniorområdet fremover i fire centrale temagrupper:

• DBU Jylland Senior-Herrer
• DBU Jylland Senior-Kvinder
• DBU Jylland Senior-32+
• DBU Jylland Senior-Udvikling

Du kan læse mere om senior-området her.



Kan du se Fair Play på nye måder…?


Er du en Fair Player…? Er du god til at udvikle og etablere fair løsninger – enten i dit foreningsvirke eller på din arbejdsplads?

Brænder du for at gøre fodboldspillet til en aktivitet, som bygger på respekt, fairness og med plads til alle? Så er det måske lige dig, vi mangler i DBU Jyllands Fair Play-udvalg.

DBU Jylland sætter løbende fokus på Fair Play i fodboldspillet – blandt andet via inspirerende tiltag både på og uden for banen. Rammerne for afvikling af vores fodboldkampe bygger på respekt for hinanden – og for spillet som helhed – til glæde for alle aktører (medspillere, modspillere, dommere, trænere, forældre m.v.).

Til vores Fair Play-udvalg søger vi i øjeblikket to personer, som vil være med til at sikre de bedste vilkår til træning såvel som til kamp for samtlige aktører. Vi søger kreative mennesker, som vil arbejde med at belyse Fair Play på helt nye og inspirerende måder. Vi ønsker at få så mange kvalificerede henvendelser, som overhovedet muligt, og har derfor valgt at fange din interesse via denne åbne rekrutteringsform.

Du kan læse mere om Fair Play-området her.



Hvis du synes, at ovenstående lyder interessant, vil vi gerne høre fra dig senest den 31. oktober. Du er også meget velkommen til at prikke til en anden frivillig, som det måske kunne være interessant for.


Log ind