DBU Træningsprogrammer

Træningsprogrammer Topgrafik Nyt Logo Fotos: Roar Paaske

DBU Træningsprogrammer er gratis inspiration til de tusinder af danske børne- og ungdomstrænere. Programmerne indeholder beskrivelser af øvelser, spil og lege med både tekst, grafik og video. De udsendes via Øvelsesbanken i DBU's Fodbold app og er dermed lige til at gå til og tage med på træningsbanen.  

Vi sørger for afvekslende kvalitetsøvelser sammensat med blik for at komme omkring alle de vigtige elementer i en træningssession. Du får skræddersyede programmer hver uge, særligt tilpasset præcist den årgang du træner.

Du er naturligvis velkommen til at benytte de dele af programmet, du ønsker - dette skal ikke ses som et diktat af, hvordan du skal træne, blot som en hjælp til en god og tilgængelig træning.

SÅDAN FÅR DU DBU TRÆNINGSPROGRAMMER

  • DBU Træningsprogrammer sendes til alle trænere og holdledere, der er registreret som holdkontakt på et turneringshold eller stamhold i KlubOffice – og træningspasset er altså specifikt tilpasset den aldersgruppe, man er tilknyttet.
  • Hvis du vil have træningsprogrammer fra andre årgange – eller ikke ønsker at modtage – kan du vælge til og fra på Mit DBU her.
  • Fluebenene er sat ud fra aldersgruppen på de hold, du er tilknyttet i KlubOffice. Du kan godt få træningsprogrammer tilsendt uden at være træner eller holdleder. Så skal du blot vælge en årgang til her.
  • Programmerne udsendes i DBU's Fodbold app som en besked til ’Beskedcenter’ – den indbakke, der kan findes i højre hjørne af appen.
  • I Beskedcenterets indstillinger kan du ligeledes vælge, hvordan du vil have træningsprogrammet leveret – som udgangspunkt får du det tilsendt som e-mail, og du får også besked, når det er klar, via en notifikation fra Fodbold appen.
Oevelsesbanken

Giv os gerne feedback
Vi vil meget gerne høre fra dig, hvis du har ris, ros eller konstruktive forslag til forbedringer. Send en mail på traeningsprogrammer@dbubredde.dk.

Spørgsmål og svar

Jeg har ikke fået DBU Træningsprogrammer – hvad gør jeg?+

Hvis du ikke har modtaget DBU Træningsprogrammer i din indbakke, er det fordi du ikke er oprettet som holdkontakt på et turneringshold eller stamhold i KlubOffice. Du skal derfor hive fat i den ansvarlige for KlubOffice i din klub.

KlubOffice styres som regel af klubbens kasserer, kampfordeler, IT-ansvarlige eller andre med lignende betegnelser. I KlubOffice får man hurtigt et overblik over hvilke hold, der ikke har nogen kontaktpersoner. Du finder en guide til at oprette trænere som holdkontakter i KlubOffice her.

Hvis du som KlubOffice-ansvarlig har problemer med at få oprettet klubbens trænere som holdkontakter, kan du kontakte din lokalunion.

Kan jeg lave mine egne træningsprogrammer?+

I Fodbold appen og på Mit DBU kan du søge blandt alle de øvelser og træningspas, der bliver udsendt ugentligt via DBU Træningsprogrammer og sammensætte dit eget program ud fra det. 

På Mit DBU finder du Øvelsesbanken ved at logge ind her

I Fodbold appen kan du finde alle øvelser og træningspas uden at logge ind - men du kan med fordel logge ind, for så får du mulighed for at sammensætte din egen Øvelsesbank af øvelser og træningspas. 

Find guides og læs mere om Øvelsesbanken her.

Hvem laver øvelserne?+

Træningsprogrammerne er udarbejdet og tilpasset de enkelte årgange af DBU Breddes fodboldfaglige konsulenter.