Vinterens aktiviteter

PRESSEMEDDELELSE

Udsendt 6. september 2019

Vinteraktiviteter med den runde bold

Indefodboldturneringen starter i november og tilmeldingsfristen er d. 20. september

Snart fyldes hallerne igen med vinterens aktiviteter. En af aktiviteterne er fodbold. DBU Jylland region 4 tilbyder turnering i både traditionel indefodbold og futsal. Almindelig indefodbold spilles med fire spillere på banen, dog spiller de yngste kun med tre spillere. For at undgå for få tilmeldinger i de enkelte aldersgrupper vil der med muligheden for tre spillere være lettere at tilmelde et hold. Der arrangeres turnering for hold fra U6 til supermasters.

Futsal

Futsal tilbydes også som turnering. Det spilles med stor intensitet og tempo, og spillet har mange af udendørsspillets kvaliteter. Bolden er mindre og tungere, der spilles med fem spillere på holdet, hvoraf en er målmand. Banen er en håndboldbane uden bander. Mange spiller futsal, fordi springet fra hal til den grønne udendørs bane ikke er så stort. Turneringen tilbydes drenge og piger fra U8 til senior. Tilmeldingsfristen for både futsal og indefodbold-turneringen er 20. september.

Vinterturnering for ungdomsrækker

Mange klubber har efterhånden kunstgræsbaner, og derfor tilbyder DBU Jylland Region 4 en vinterturnering for U13 Drenge/Piger til og med U18 Piger og U19 Drenge. Der er turnering for både 8- og 11-mandshold.
Turneringen giver holdene og spillerne mulighed for at spille kampe – selvom den ordinære turnering er afsluttet. Vinterturneringen skal betragtes som en fleksibel turnering, hvor klubbernes ønsker er i højsædet. Således kan ”lukkede puljer” el. ”kommunepuljer” bliver relevante – hvis klubberne ønsker dette. 

Tilmelding og spørgsmål kan ske til regionskontoret senest 20. oktober.

Formanden for Vintergruppen, Kenneth Nielsen siger i forbindelse med starten på indefodboldturneringen: - Vi håber på mange tilmeldinger. Især håber vi på flere hold til det populære spil futsal, og at tilbuddet til vinterturneringen for ungdomshold bliver taget godt imod.

Indefodbold Foto: Henning Mikkelsen