Trænerseminar - Lars Vind

PRESSEMEDDELELSE
Udsendt 23. januar 2019
Trænere på stribe
Næsten 100 trænere var på plads, da DBU Jyllands Region 4 mandag aften afviklede den første af tre trænerseminarer

Næsten 100 trænere høstede mandag aften masser af inspiration til den forestående sæson, da DBU Jyllands Region 4 inviterede til trænerseminar i Esbjerg – det første af tre.

Det var assistenttræner i Esbjerg fB, Lars Vind, der var på plads og øste ud af sine erfaringer, og trænerne fik rig lejlighed til at få ideer med hjem.
- Han gjorde det rigtig godt, konstaterer klubrådgiver i DBU Jyllands Region 4, Svend Pedersen.

Der var både teori og praktik på programmet hos Lars Vind, mens aftenen sluttede af med besøg af en af fodboldens helt store stjerner, hollandske Rafael van der Vaart, der fortalte om sin karriere i europæisk top- og landsholdsfodbold og også om sin tid her i landet.

- Det var utroligt interessant at høre en verdensstjerne som van der Vaart fortælle spændende anekdoter fra hans tid i Ajax, HSV, Tottenham og kongeklubben Real Madrid, fastslår Svend Pedersen.

Mandag 11. februar er cheftræner i FC Midtjylland, Kenneth Andersen, på programmet, og han vil fokusere på valg af træningsøvelser i forhold til spillestil og filosofi.

Tredje trin i trænerraketten fyrer Jens Bertil Askou, cheftræner i Vendsyssel, af mandag 18. februar, hvor temaet er spilintelligens og kommunikation med gennembruds-/forsvarsøvelser, 3-zone-spil med spilvending og intervalspil.

- Seminarerne plejer at give masser af inspiration, og vi kom godt fra start, noterer Svend Pedersen.

 

DBU Trænerkursus 19 01 LLN Foto: LLN-Press