Pigerne i fokus

PRESSEMEDDELELSE
Udsendt 20. februar 2019
Pigerne er i fokus
De lokale fodboldpiger og deres trænere får masser af inspiration af tidligere landsholdsspiller

- Piger og drenge skal ikke trænes ens.
Det slog den tidligere landsholdsspiller og talentchef i DBU på pigeområdet, Lene Terp, fast, da hun tirsdag aften gæstede det første kommunemøde i DBU Jylland Region 4.

27 piger i alderen 10-12 år fik lov at være med til træningen, hvor hun i 90 minutter havde gang i pigerne, mens lokale trænere så til og fik inspiration til træningen hjemme i klubberne.

Derefter var hun inde på det teoretiske omkring pigerne og træningen af dem, og der er ingen tvivl om, at deltagerne fik noget med hjem. Pigerne fik en oplevelse med nye øvelser, mens trænerne kunne opleve en veloplagt Lene Terp fortælle om arbejdet med pigerne.

- Hun gjorde det rigtig godt, og nu deltager hun også på flere af de andre kommunemøder for at give pigefodbolden nye impulser, lyder det fra DBU-klubrådgiver Svend Pedersen.

Han håber selvfølgelig, at det også kan give flere piger blod på tanden til at spille fodbold i klubberne, og at klubberne bliver bedre til at fastholde pigernes interesse for fodbold.

Det første kommunemøde med klubberne i Varde kommune blev afviklet i Helle Hallen. Derefter går det slag i slag med de årlige kommunemøder.

 

Billedtekster
Tidligere landsholdsspiller Lene Terp gav input til træningen af fodboldpiger, der er anderledes end at træne drenge. (Foto: LLN Press)

Trænerne fik inspiration, mens de 27 piger fik en oplevelse med Lene Terp som træner ved det første kommunemøde, der blev afviklet i Helle Hallen.
(Foto: LLN Press)

 

Lene Terp-LLN_Press Foto: LLN-Press