Bedre matchning i børnefodbold

Forårets U8, U9 og U11 rækker, indplaceres automatisk i efterårets U9, U10 og U12 rækker ud fra resultaterne i foråret. Efterårets U8 og U11 rækker, skal tilmeldes på ny, da de skifter spilleform og vi derfor ikke umiddelbart har mulighed for at indrangere holdene ud fra resultater

Bedre matchning for alle i børnefodbolden er et tema, der arbejdes meget med i DBU Jylland. Vi afvikler derfor turneringen med ombrydning i børnerækkerne i U8 og U11 for både drenge og piger.
I forsøget på at skabe mere jævnbyrdige kampe vil rækker i U8 til U12 Drenge bliver ombrudt en enkelt gang halvvejs i turneringen.

Ombrydning i efteråret for U8 og U11 kommer til at foregå efter nedenstående datoplan:

U8 A, B og C samt U8 Piger:
1. turneringshalvdel: Kampene afvikles som stævneform.
Ingen kampe må afvikles senere end søndag 03. september 2023 .
Ombrydning : Fredag 8. september modtager i foreløbigt kampprogram for resterende spillerunder (disse afvikles som enkeltstående kampe) - klubberne har kun til og med mandag 11. september til at ændre i spilletidspunkter til hjemmekampe. Tirsdag 12. september udsendes endeligt kampprogram.

U11 Drenge A1, A2, B og C samt U11 Piger A/B og C:
1. turneringshalvdel:
Kampene afvikles som enkeltstående kampe.
Ingen kampe må afvikles senere end søndag 03. september 2023 .
Ombrydning : Fredag 8. september modtager i foreløbigt kampprogram for resterende spillerunder - klubberne har kun til og med mandag 11. september til at ændre i spilletidspunkter til hjemmekampe. Tirsdag 12. september udsendes endeligt kampprogram.