Så er det nu

Tidsbegrænset udvisning, fri udskiftning, U15 opdelt i flere niveauer, licensklubbers genvej til Mesterrækkerne og samtidig udvidelse af antal hold i Mesterrækkerne.

 

Tiltag, som for altid har ændret de jyske klubbers hverdag. Og alt sammen forslag, som jyske klubledere har stillet som forslag på et årsmøde og et delegeretmøde – og fået klubbernes opbakning til i en demokratisk proces.

I DBU Jylland har vi en stærk tradition for hvert eneste år at diskutere forslag til forbedring af vore turneringer. Det kommer til udtryk i form af en livlig debat på møderne. Forslagsstillere kan være klubberne eller DBU Jyllands udvalg eller bestyrelse.

Det er dejligt, at så mange søger indflydelse og interesserer sig for at gøre DBU Jyllands turneringer endnu bedre.

Vær med til at ændre jysk fodbold

Udvalgene i DBU Jylland forsøger sammen med vore dygtige medarbejdere hele tiden at udvikle de tilbud, som vi har på hylderne. Derfor drøftes der løbende, om der kan og skal stilles forslag til års- og delegeretmøderne.

Men klubledere må meget gerne bidrage med forslag. Ja, faktisk opfordrer vi til det.
Hvis du sammen med de andre ledere i klubben har drøftet idéer til, hvordan noget kan gøres bedre.
Hvis du igennem lang tid har spekuleret på, hvordan din idé kan ændre jysk fodbold for altid.
Hvis du ikke vil vente til næste år med at stille dit forslag.
Så er det nu…

Har du og din klub har et forslag, som I gerne vil høre klubbernes holdning til, er det nu. Forslag skal være DBU Jylland i hænde senest 15. september. Og vores turneringsafdeling giver gerne gode råd og vejledning på telefon 89399999.

 

Bent Clausen
Formand, DBU Jylland

 

11. september 2012