Resten af efterårets kampprogram for ungdomsholdene er netop blevet offentliggjort efter midtvejsombrydningen.

Det gælder for U16, U17 og U19 Drenge Liga 2, 3, 4 og 5, U13 Drenge Liga 2-Liga 6 samt for pigerækkerne, som alle alle kan gå ind og finde deres puljer nu:

Sidste frist for at sende ønsker til spilletidspunkter i ombrydningsrækkerne er på søndag den 15. september.

Herefter vil det endelige kampprogram med fastlage spilletidspunkter blive offentliggjort mandag den 16. september. Midtvejsombrydningen spiller en central rolle i at sikre, at holdene matches bedst muligt og justeres i forhold til ændringer i puljerne:

- Formålet med midtvejsombrydningen er at matche holdene bedst muligt gennem hele sæsonen. Samtidig er det en god måde at "rydde op i puljer", hvor hold er trukket ud, eller hvis der er kommet eftertilmeldte hold til, forklarer Jeanette Wulff, koordinator for den centrale turnering i DBU Jylland.

Forsøg med større frihed til klubberne
I denne sæson har DBU Jylland testet et tiltag for ungdomsholdene, hvor klubberne har haft frihed til selv at ændre et holds niveau efter behov. Dette har resulteret i en ombrydning af hele 1150 ungdomshold i forskellige rækker.

Serie 5 undtaget fra ombrydning
En vigtig ændring i år er, at Serie 5 ikke længere er omfattet af midtvejsombrydningen. Denne beslutning blev truffet på delegeretmødet i januar 2024 og har været gældende siden forårssæsonen. Serie 5-hold skal derfor fortsætte sæsonen uden ændringer i deres puljer.