Når DBU Jyllands medlemsmagasin, Fodbold, i disse dage lander hos samtlige jyske fodboldklubber, så er det som altid med indhold, der er direkte målrettet livet i en breddeklub.

Vi byder blandt andet på et større tema om ”opførsel på sidelinjen”, hvor den sportspsykologiske rådgiver Jannie Berthelsen kommer med input til do’s and dont’s som forælder til et fodboldspillende barn.

- Hvis vi hjemmefra fortæller Oscar, at det vigtigste er, at han har det sjovt og får noget motion, men at vi så er helt oppe i det røde felt og resultatfokuserede, når kampen er i gang, så er det et forvirrende skisma, lyder det i artiklen.

Læs den meget interessante artikel ”Skæverter på sidelinjen kan sende fodboldglæden til hjørne” fra side 8 i magasinet.

Hvem er du selv som træner?
Vi fortsætter med at have fokus på aktørerne på sidelinjen lidt videre i bladet. Nu er fokus dog skiftet fra forældrene og over til trænerne. Vi giver dig svaret på, hvilken type træner du selv er i en læsertest.

Vi udstiller fire arketyper af (børne)fodboldtrænere, hvor du nok kan nikke genkendende til et enkelt træk eller to fra de overdrevne karakterer.

Temaet byder også på en artikel fra Nordenskov UIF. De har haft den kreative hat på og med hjælp fra en lokal smed/opfinder har de omdannet en 20 fods container til en flot tribune.

Læs artiklen med den opfindsomme tribune, som nu sikrer, at alle på sidelinjen kan se fodbold i tørvejr. Den finder du fra side 14.

Masser af nærværende historier
Foruden det aktuelle tema, så er der også masser af øvrige vedrørende historier til dig, som tilbringer meget eller lidt tid i en jysk fodboldklub.

Rigtig god læsefornøjelse!