U17 Piger, Liga 2: Haderslev FK

Stig Hansen, udsendt for DBU Jylland, fortæller:

Flot solskinsvejr denne søndag eftermiddag på E. Trasborg Park i Hinnerup, hvor finalen om det jyske mesterskab i U17 Piger Liga 2 skulle spilles.

Kampen stod mellem Fortuna Hjørring og Haderslev FK.

Fra kampens start viste Haderslev FK sig som det toneangivende og mest boldbesiddende hold, men en stærkt spillende målmand fra Fortuna Hjørring afholdt modspillerne fra at score frem til det 38. minut, hvor Haderslev fik tilkendt et straffespark. Astrid Frilund omsatte sikkert straffesparket til en føring på 1 – 0 og dette resultat gik man så til halvleg pause med.

Otte minutter inde i anden halvleg øgede Haderslev føring til 2–0 efter et flot gennemspillet angreb, hvor Stella Søndergaard Decker blot skulle sætte sidste fod på bolden.

Med en scoring af Julie Iversen i kampens sidste minut cementerede Haderslev sejren på 3–0.

En flot og fair spillet kamp, og det var naturligvis en flok glade Haderslev-piger der efter kampen kunne løfte pokalen som jysk mester.

U17 Piger Liga 3: Team VAB

neutral bane i Tarm kunne Team VAB - et holdsamarbejde mellem Askov/Malt UI og Vejen SF - lade sejrsråbet gjalde med en 6-4 sejr over Idrætsefterskolen Lægården.

Dermed er Team VAB jyske mester i U17 Piger Liga 3.