U16 Drenge Liga 5: Kolt/Hasselager IF

Hans Mogensen, udsendt for DBU Jylland, fortæller:

Flot opbakning på sidelinjen til begge hold og fint fodboldvejr, afviklet uden regn og med en god dommertrio på Kristrup Stadion. Torsdag gjaldt det nemlig finalen om det jyske mesterskab i U16 Drenge Liga 5 mellem Kolt/Hasselager IF og Aalestrup/Fjelsø/Gedsted.

Marcus Kjær bringer Aalstrup/Fjelsø/Gedsted foran 1-0, men et selvmål 10 minutter før pausen bringer balance i regnskabet. Midtvejs i anden halvleg kan Christian Møller Hansen score til 2-1 til Kolt/Hasselager IF, hvilket holder kampen ud.

Dermed bliver kampen vundet 2-1 af Kolt/Hasselager IF, som kan lade sig hylde som jyske mestre. En kamp med høj intensitet og der blev gået til den – en rigtig ”pokalkamp”, hvor sejren kunne have gået til begge sider.

Stort tillykke til de jyske mestre fra Kolt/Hasselager IF.

U14 Piger, Liga 3: Varde IF

Bo Mortensen, udsendt for DBU Jylland, fortæller suppleret af kampfakta:

Finalen i U14 Piger Liga 3 blev afviklet mellem Varde IF og Skive IK i rammerne af en fin bane i Bording og fantastisk vejr.

Varde satte sig fra kampens start på spillet og havde i løbet af de første 20 minutter bragt sig foran 3-0:

• 1-0 Nicoline Scarlett Lange Thomsen (assist: Frederikke Uldahl Larsen)
  • 2-0 Celina Flyvbjerg-Sørensen (assist: Frederikke Uldahl Larsen)
  • 3-0 Frederikke Uldahl Larsen (assist: Sarah Maria Siig)

Skive skal dog have ros for ufortrødent at spille deres chance for at bringe spændingen tilbage i kampen. Da det ikke lykkedes dem at score, kunne Varde lukke kampen med to scoringer i det sidste kvarter:

• 4-0 Frederikke Uldahl Larsen (assist: Sarah Maria Siig)
  • 5-0 Celine Gjøl (straffespark)

På bedre individuelle kvaliteter og skarphed vandt Varde fortjent kampen og fik overrakt guldmedaljer og pokal.