Der findes dårlige sæsoner. Og så findes der rigtig dårlige sæsoner.

Sidstnævnte må Mejdal-Halgård Fodbolds kvindehold i Serie 2 siges at have haft i den netop overståede forårssæson.

Med en samlet målscore på 1-130 har de ikke bare tabt alle kampene. De har tabt dem kæmpestort. Faktisk er deres bedste resultat 0-7, mens de omvendt har tabt både 17-0, 18-0, og 22-0.

Ni ud af ti gange rammer vi jo ikke en medspiller Mia Vestergaard Andersen, træner

- Vi tabte første kamp med 0-10, og vi kunne ikke andet end grine lidt af det. Vi lagde en målsætning om at få bedre resultater derfra, og det blev bedre med først et nederlag på 0-9 og så 0-7, siger Mia Vestergaard Andersen, der er holdets træner.

- Desværre endte fremgangen i fjerde kamp, hvor vi taber med 0-17, tilføjer hun så smågrinende.

Hyggeligt, men også frustrerende
Holdet består hovedsageligt af studerende fra 1.G på HHX i Holstebro. De blev enige om at starte et fodboldhold, hvor de kunne mødes og hygge sig med det. Der kom da også 24 spillere til første træning.

Mia Vestergaard Andersen blev overrasket over, at de tabte kampene så stort.

- Vi har faktisk et par dygtige spillere, og nogle som giver den fuld gas under kampene. Men holdets indstilling har ikke været god, og mange har allerede inden kampene tænkt, at vi kommer til at tabe, siger hun.

- Det har været hyggeligt og sjovt, men også frustrerende for mig. Altså, ni ud af ti gange rammer vi jo ikke en medspiller, fortsætter hun.

Holdet består som sagt af gymnasiestuderende, og det er ikke alle, der har den store fodbolderfaring, lyder det fra holdets træner.

- Mange har ikke spillet fodbold tidligere, og de får ikke hjulpet hinanden med at snakke sammen. Desuden har vi hele tiden skiftet keeper, og nogle har næsten været så bange for bolden, at de er løbet ud af målet, siger Mia Vestergaard Andersen, som selv har spillet fodbold hele livet, men har været sat ud af spillet på grund af en skade.

Vild jubel over enligt mål
Trods 13 indkasserede mål i gennemsnit pr. kamp, så har de unge seniorspillere troppet op til hver kamp.

- Humøret har været højt, og vi har hygget os med det. Der har været et par dommere, som har rost os for at dukke op til kampene, siger Mia Vestergaard Andersen.

Det har altså været småt med de sportslige succeser. Men i den 8. kamp kom endelig en meget forløsende scoring, som løftede humøret til nye højder.

- Det var vanvittigt, og vi skreg alle sammen. Folk hoppede rundt og lagde sig i en stor bunke. Faktisk sagde modstanderholdet også tillykke til os, siger træneren om årets sportslige højdepunkt.

Det bliver også det eneste mål, som holdet bliver noteret for i denne omgang, da de har valgt at trække holdet igen til efter sommerferien.

- Der skal ikke være et hold til efteråret. Jeg tror ikke, der er så mange, der har lyst til at fortsætte. Men det har været godt. Vi har haft et godt sammenhold, og jeg har lært en masse søde piger at kende, lyder det afsluttende fra Mia Vestergaard Andersen.