U14 Drenge Liga 2: IF LYSENG

Bøje Holmsgaard Lundtoft, udsendt for DBU Jylland, fortæller suppleret af kampfakta:

Hadsund Stadion var blevet trimmet til perfektion af værtsklubben til lørdagens JM-finale i U14 Drenge Liga 2 mellem AaB og IF Lyseng.

Værtsklubben havde lagt sig i selen for at gøre finalen lidt ekstra mindeværdig for de deltagende spillere, trænere og tilskuere, hvilket satte prikken over i'et på en flot fodbold-dag.

Inden for de skarpe kridtstreger var det IF Lyseng, der kom effektivt fra start på et mål af Lau Hansen allerede efter sølle tre minutter. AaB svarede kvikt tilbage med en udligning ved Frederik L. Gade, men i 2. halvleg kunne Konrad Olsen prikke bolden ind til Lyseng-føring på 2-1 med seks minutter tilbage.

AaB kunne ikke nå at svare tilbage på føringen og så blev det IF Lysengs drenge, der kunne hæve næverne til sejr efter slutfløjt.

Stort tillykke til IF Lyseng.

U15 DRENGE, Liga 5: Ebeltoft IF

Christian Christiansen, udsendt for DBU Jylland, fortæller suppleret af kampfakta:

En superligaværdig fælles indmarch med taktfaste klapsalver fra tilskuerne satte scenen for en flot JM-finale i U15 Drenge Liga 5 på Hadsund Stadion torsdag aften. Igen en arrangørklub med styr på alt og en professionel tilgang til opgaven.

Ørebro - Thorup/Klim og Ebeltoft IF havde via en række kvalifikationskampe kæmpet sig hele vejen til finale og de to mandskaber gav hinanden kamp til stregen.

Ebeltoft startede bedst ud med to mål af Valdemar Skovbak Vestersager og Oliver Theis i første halvleg og kunne gå til pause med en 2-0 føring.

De udbyggede føringen til 3-0 på et mål af Roar Mildh kort ind i 2. halvleg, men så kunne Valdemar Bundgaard bringe spænding tilbage i kampen med en reducering til 3-1.

En kamp i en rigtig god atmosfære, hvor der blev udkæmpet mange dueller på fair vis, og en oplevelse for drengene, at der var linjedommere på opgøret i dagens anledning.

Der var dog ikke flere mål at hente i kampen, så da dommeren lod fløjten lyde som afslutning på de 70 minutters kamp, måtte drengene fra Ørebro - Thorup/Klim lægge ører til sejrsråbene fra de nye jyske mestre fra Ebeltoft IF.

Medaljeoverrækkelsen foregik med forbilledligt fairplay fra de to holds fans. Tillykke med mesterskabet til Ebeltoft IF.

U15 Drenge Liga 2: Stavtrup/Viby

Fredag aften dystede Stavtrup/Viby og Frederikshavn fI om det jyske mesterskab i finalen i U15 Drenge Liga 2 på Sparekassen Danmark Arena i Aars.

En meget lige og spændende finale bød på et mål til hvert hold i hver halvleg:

• 1-0 Joel Chen Bak
  • 1-1 Marius Kristensen
  • 1-2 Oscar Riise Vang
  • 2-2 Buster Pedersen

Dermed måtte de to hold ud i straffespark-konkurrence for at afgøre mesterskabet:

• 0-1 Ukendt målscorer
  • 0-1 Keeperen redder Gøkmen Akkas' forsøg
  • 0-2 Alexander Venø Frandsen
  • 1-2 Sayed Quadir
  • 1-3 Oscar Riise Vang
  • 2-3 Felix Sjøberg Wolf
  • 2-3 Keeper redder Frederikshav fI's forsøg
  • 3-3 Iyad Abdul Rahman