Du kan nu komme på et 3-timers aftenseminar og få masser af tips og tricks til, hvordan man organiserer en pigetræning på en sjov og festlig måde, der er med til at fastholde og tiltrække nye piger.

Piger har brug for tryghed og trivsel. Derfor lærer du om anerkendelse, hvordan du booster pigernes selvværd og selvtillid, og hvor også fejl er en del af træningen. Vi taler ind i de mentale værktøjer, der får pigerne til at lykkes.

Optjen refreshment til din licens

Trænere med C-, B- og GK B-licens optjener 3 refreshmentpoint til opretholdelse af licensen ved at deltage på seminaret.

På banen får du helt konkrete inputs til at gøre en fest ud af pigetræningen, så alle uanset niveau føler sig inkluderet. Indenfor drøfter og gennemgår vi pigedilemmaer, som vi alle kender, og du får værktøjer til at løse dem. Og selvfølgelige får du masser af øvelser med dig hjem og naturligvis kendskab til, hvor du kan finde mange flere, så din træning bliver rigtig sjov.

Underviser: Karina Kallehauge

Tema
Lærerig træning hvor træneren ikke bare leverer svar, men stiller spørgsmål og skaber et træningsrum hvor spillerne kan gå i dialog med hinanden og træffe beslutninger i fællesskab. Du får faglige og pædagogiske tips og tricks til lærings- og progressiv træning.

En pigetræning der på en sjov og festlig måde skildrer hvilken træneradfærd, der kan være med til at sikre, at hver eneste spiller føler sig set, hørt og forstået. En adfærd der er med til at skabe et miljø, hvor alle vil hinanden, hjælper hinanden og tager et medansvar for den lærerige stemning.

Karina Kallehauge Til Www

 

Programmet
17.30 - 17.45 Velkomst og introduktion til observationsopgave
17.45 - 19.00 Sjov og lærerig træning med 8 – 10 pigespillere
19.00 - 19.30 Refleksioner over praktik – læring og progression
19.30 - 20.20 Pædagogik, børnesyn og cases i pigefodbold (sparring efter deltagerbehov)
20.20 - 20.30 Inspiration til kommende pigeseminarer
  Der tages forbehold for ændringer i programmet

 

Praktiske informationer

Tid og sted
Torsdag den 21. marts 17.30-20.30 i Mønsted IF, Østfjends Hallen, Kalkværksvej 1A, 8800 Viborg

Pris
Det koster 250 kroner pr. deltager.

Målgruppe

Pigetrænere

Tilmeldingsfrist
Onsdag den 13. marts

Spørgsmål?
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:

Mie Brun Pedersen
Koordinator Mie Brun Pedersen