Er du vild med fodbold, og er du en teamplayer?

DBU Jylland søger lige nu frivillige deltagere til vores mange teams, som arbejder for at skabe den sjoveste legeplads for alle børn, teenagere og voksne fodboldspillere.

Uanset om du synes, at arbejdet med fodbolddommere er vildt spændende, om du brænder for børnefodbolden, om du kan bidrage med idéer inden for HR og frivillighed, eller om du er engageret i helt andre dele af spillet, så er der altid plads til nye vinkler og syn på, hvordan vi sammen gør fodbolden endnu bedre.

Teams med diversitet

I DBU Jylland foretrækker vi at sammensætte alle vores teams med en høj grad af diversitet, da en varieret gruppe af mennesker tænker anderledes, og får bragt flere sider af spektret i spil.

Derfor ønsker vi både en god aldersspredning, variation i køn og etnicitet, sunde forskelle i synspunkter og præferencer, og meget andet i vores teams af frivillige, og opfordrer til at alle typer melder sig på banen.

Vigtigst af alt er dog din motivation, dit engagement og dine færdigheder - at du tror, at du kan byde ind med noget inden for dit eget interessefelt. Hos DBU Jylland vægter de personlige og faglige kompetencer nemlig altid højest.

Vil du være med? Eller kender du én, der vil?

 Er du:

  • En person med noget på hjerte
  • Én, som elsker at drøfte med ligesindede – og med modsætninger
  • Én, der er klar til at udfordre de nuværende måder at gøre tingene på

Så kontakt Nikolaj Sloth Riisgaard, chef for Ledelsessekretariat og HR, på niko@dbujylland.dk eller 8939 9961 inden torsdag den 29. februar.

Et fantastisk netværk

Hvor meget tid du er villig til at afse, er naturligvis helt op til dig selv. Vi kan både tilbyde spændende tidskrævende frivilligfunktioner, som forudsætter aktiv deltagelse på møder m.v., og vi kan tilbyde mere ad hoc baserede opgaver, som kan løses på kortere tid.

Som en sidegevinst har du i øvrigt muligheden for at blive en del at et fantastisk netværk af frivillige inden for fodboldverdenen.

Herunder kan du se en beskrivelse af nogle af de fodboldfaglige områder, som vi pt. søger frivillige til:

Seniorfodbold+

I DBU Jyllands seniorudvalg har vi fokus på at sikre de bedste turneringstilbud (fra U19 og op) til klubberne, samt hvordan vi hele tiden kan udvikle og opdatere 11 mod 11 turneringerne for både herre- og kvindeholdene. Derudover beskæftiger vi os også med motionsfodbold inkl. gå-fodbold.

Til teamet søges personer der har en stor interesse og indsigt i seniorfodbold. Medlemmerne må meget gerne være kreative og idérige, og turde at udfordre den måde, vi ’plejer at gøre tingene på’. Derudover må medlemmerne meget gerne tage aktiv del i de aktiviteter, der sættes i gang.

Du skal forvente et tidsforbrug på mellem 5-8 timer per måned.

Vinterfodbold+

Vi oplever i øjeblikket et voksende aktivitetsniveau i vinterhalvåret. Det er i den grad positivt, at et stigende antal spillere – både piger og drenge – prioriterer vores turneringstilbud indendørs såvel som ude på kunstgræsbanerne.

Derfor ønsker DBU Jylland at stille skarpt på både de nuværende turnerings- og stævneformer, men også at se på fremtidens muligheder.

Til teamet søges personer der har en forkærlighed for vinterens fodboldaktiviteter - og egentlig bare for fodbolden generelt. Det er samtidig kun en fordel, at du kan byde ind med spændende tanker om fremtidens tilbud, og være med til at gøre det endnu mere attraktivt at spille fodbold om vinteren.

Du skal forvente et tidsforbrug på mellem 5-8 timer per måned – primært i vinterhalvåret.

Bæredygtighed+

Vil du være med til at arbejde for en grønnere og mere bæredygtig fremtid for Jysk fodbold?

Visionen om “at være en del af noget større” gælder nemlig også inden for området bæredygtighed, hvor vi helt naturligt er en aktiv medspiller i forhold til at sikre bæredygtige løsninger i dansk fodbold. DBU Jylland har til formålet dannet et netværk, som skal komme med bud på, hvordan vi i Jylland (i samarbejde med vores 850 medlemsklubber) kan arbejde seriøst med bæredygtighed, herunder få sat konkrete handlinger i gang.

Vi ønsker at blive klogere på blandt andet den grønne omstilling, bæredygtige events og bæredygtig infrastruktur. Det kan eksempelvis ske via temaer som:

  • Klima og miljø
  • Genanvendelse af fodboldmaterialer mv.
  • Energioptimering (klubhuse/stadion, lysanlæg mm.)

Netværket får selv mulighed for at præge dets arbejdsområder, så længe det flugter med DBU Jyllands overordnede mål.

Netværket forventes at afholde 2-4 møder årligt (gerne online), men selve arbejdet skal primært ligge mellem møderne.

Arbejdet vil blandt andet udspille sig i:

  • Besøg hos bestyrelser/regionsbestyrelser/fodboldklubber m.fl.
  • Løbende sparring med DBU Jyllands frivillige ledere
  • Forslag til konkrete indsatser/aktiviteter i de jyske fodboldklubber

Du skal regne med et tidsforbrug på mellem 5-10 timer per måned.

 

Andre fagområder+

Hvis du har interesse i andre fagområder, hører vi også meget gerne fra dig. Vi nedsætter løbende teams, som arbejder med konkrete, afgrænsede udfordringer, men også med faste områder som f.eks. børnefodbold, ungdomsfodbold, uddannelse af trænere og ledere, fodbolddommere, fodboldens samfundsbetydning og frivillighed.