Lars, Johnny, Anders, Mathias, Peter, Jens, Mette.

Færre end hvert ottende bestyrelsesmedlem i de danske fodboldklubber er en kvinde. Det er for lidt.
For at styrke dansk fodbold, ikke mindst diversiteten, søsætter DBU Jylland derfor en særlig survey, der skal undersøge og dokumentere kvinders grundlæggende motivation for at engagere sig i frivilligt bestyrelsesarbejde i fodboldklubberne.

Målet er at få viden om, hvordan man kan motivere flere kvinder til at tage del i ledelsesarbejdet i fodbolden – bl.a. ved at dykke ned i faktorer, der motiverer kvinder til at deltage og påvirke arbejdsgangene inden for fodboldmiljøet.

Skåret ind til benet, kan man sige, at formålet med undersøgelsen er at indsamle konkret og brugbar viden og på den måde give inspiration til, hvordan vi i fodbolden i fællesskab kan tiltrække flere kvinder til bestyrelserne i de jyske fodboldklubber og dermed styrke såvel klubberne som DBU Jyllands organisation.

Vi vil gerne have så mange kvindelige bestyrelsesmedlemmers besvarelse som muligt. Så hvis du ikke er falder under den kategori, må du meget gerne videresende spørgeskemaet eller nyheden her til et kvindeligt bestyrelsesmedlem i din klub.

Du finder undersøgelsen lige her.