Få en sjov og fælles sommerafslutning for børneholdet med Djurs Sommerland Cup. DBU Jylland byder på spændende fodboldstævner og besøg i sommerland til rigtigt gode rabatpriser.

Spil børnefodbold om formiddagen og tag hele holdet og familierne med i sommerland bagefter. Turen går til Djurs Sommerland søndag den 2. juni, når holdet har afviklet fodboldkampene ved en af de lokale værtsklubber på Djurs.

Lav en sjov fælles udflugt for dine spillere i U5-U12
Alle hold fra U5 til og med U12 både for drenge og piger kan være med, og vi byder på både

  • 3 mod 3
  • 5 mod 5
  • og 8 mod 8

ved stævner i lokalområdet på Djurs, inden forlystelser og legepladser trækker i sommerlandet. Der er medaljer til alle spillere.

Der kan tilmeldes via KlubOffice eller via mail til region3@dbujylland.dk (fra officiel klubperson). Tilmeldingsfristen er 12. maj.

Masser af aktiviteter i Djurs Sommerland
Prøv den nye aktivitet, Droptower, i Djurs Sommerland - et svimlende 60 meter højt tårn med et frit fald på 100 km/t. Eller måske er du mere til Dinosaurland, legepladserne eller vandrutsjebanerne?

Tag hele familien med og få en fantastisk holdoplevelse som afslutning på forårssæsonen.

Det med småt

Priserne for deltagelse er:
Holdgebyr 3 mod 3: 150 kr.
Holdgebyr 5 mod 5: 350 kr. + dommergebyr
Holdgebyr 8 mod 8: 350 kr. + dommergebyr

Djurs Sommerland-billet for spillere: kr. 185
Djurs Sommerland-billet for trænere/ledere: kr. 230
Djurs Sommerland-billet for familie, m.fl.: kr. 230

Holdgebyr, dommergebyr og spiller-/træner-/lederbilletter bliver opkrævet på klubbens månedsfaktura. Billetter for familie, m.fl. købes på stævnestedet, inden I tager til Djurs Sommerland (vi tager kun imod mobilepay). Normalprisen ved indgangen til Djurs Sommerland er 299 kr. pr. person – husk derfor at købe billetter på stævnestedet.