DBU’s IT-produkter har gennem de seneste år lettet hverdagens håndtering af mange praktiske opgaver i de danske fodboldklubber.

F.eks. når en spiller begynder til fodbold for allerførste gang. Eller når klubbens hold skal udtages til kampene i weekenden. Eller når der skal opkræves medlemskontingent.

Så er Fodbold app’en, KampKlar og KlubOffice de redskaber, der er gode at have ved hånden.

Nødvendig brugerbetaling

Men der er løbende behov for nye investeringer, hvis fodbold-Danmark fortsat skal have stærke, digitale medspillere, og breddefodbolden skal selv bidrage til denne finansiering.

Derfor er det nødvendigt for DBU Jylland og de øvrige lokalunioner i dansk fodbold at opkræve et grundbeløb og en betaling per medlem i fodboldklubberne for at kunne imødekomme de ambitioner, der er for dansk fodbolds digitale udvikling.

Fodbolden er blevet digital

I lighed med sidste år fremsender DBU Jylland derfor, primo maj i forbindelse med månedsfakturaen, en opkrævning af IT-licens til de jyske klubber.

Opkrævningen udgøres af et grundbeløb på 500 kr. samt 16 kr. pr. medlem. Samme beløb som sidste år.

Rent praktisk henlægger DBU Jylland beløbet til IT-investeringer og afregner til DBU ved kommende IT-udviklinger.

I forhold til illustrationen nedenunder skal det bemærkes, at Klub-CMS ikke er en integreret del af IT licensen, da man som fodboldklub skal betale separat for dette ekstra modul.

FAKTA OM IT-LICENSEN:

DBU Breddes bestyrelse vedtog i november 2020 den gældende finansieringsmodel på IT-området.

Ordningen betyder, at alle danske fodboldklubber, store som små, betaler en grundtakst på kr. 500,- i årligt i IT-gebyr samt yderligere et beløb pr. medlem af klubben (på baggrund af nyeste officielle medlemstal). Beløbet  udgør kr. 16,00 pr. medlem.

<div class="infogram-embed" data-id="b1919a8f-e5d6-4150-9ec7-95362bff3c13" data-type="interactive" data-title="DBU Jylland IT Klubpakken"></div><script>!function(e,n,i,s){var d="InfogramEmbeds";var o=e.getElementsByTagName(n)[0];if(window[d]&&window[d].initialized)window[d].process&&window[d].process();else if(!e.getElementById(i)){var r=e.createElement(n);r.async=1,r.id=i,r.src=s,o.parentNode.insertBefore(r,o)}}(document,"script","infogram-async","https://e.infogram.com/js/dist/embed-loader-min.js");</script>