Drømmen om en plads i de bedste rækker er lige inden for rækkevidde, hvis din klub har et godt hold i U13 eller U14 Drenge.

DBU Jylland uddeler nemlig i alt 29 wildcards til forårets 11-mands Liga 1-rækker i de to årgange samt Liga 2 i U13 Drenge. En officiel kontaktperson i klubben skal blot indsende en ansøgning, så udvælger vi de mest lovende hold.

OBS: Der kan kun ansøges i perioden 13.-20. november.

Ansøger skal være officiel kontaktperson for klubben

Bemærk: Man kan ikke indsende en ansøgning som træner. Det SKAL være en officiel kontaktperson i klubben, som indsender ansøgningen på vegne af klubben.

Der kan ansøges i perioden 13.-20. november 2023.

Så har dit hold niveauet til at spille med de allerbedste hold i foråret, så grib muligheden og ansøg.

Se kriterierne her

  • U14 Drenge Liga 1 (der uddeles 3 wildcards) 
    De 11 øverst rangerede klubber i licenssystemet i Vest er garanteret deltagelse i U14 Drenge Liga 1. Det er altså klubber uden for top 11 i licensrangeringen i Vest, som har mulighed for at ansøge om et wildcard. 

  • U13 Drenge Liga 1 (der uddeles 6 wildcards)
    De 12 øverst rangerede klubber i licenssystemet i Vest er garanteret deltagelse i U13 Drenge Liga 1. Det er altså klubber uden for top 12 i licensrangeringen i Vest, som har mulighed for at ansøge om et wildcard. 

  • U13 Drenge Liga 2 (der uddeles 20 wildcards)
    Klubber i licenssystemet som IKKE deltager i U13 Drenge Liga 1 eller har fået et wildcard til Liga 1, er garanteret deltagelse i forårets U13 Drenge Liga 2. Det er altså klubber uden for licenssystemet og evt. licensklubbers 2. hold, der kan ansøge om et wildcard til U13 Drenge Liga 2.


Har du spørgsmål til ansøgningen, kan du kontakte:

Peter Kristensen Til Web
Turneringskoordinator Peter Kristensen