Der er flere spændende klubhistorier på vej direkte til alle jyske fodboldklubbers postkasser i disse dage. DBU Jyllands traditionsrige fodboldmagasin, Fodbold, er nemlig sendt i trykken og på vej ud på landevejene. Det er dog muligt allerede at læse det lige her som e-paper.

Vi har samlet tre positive og inspirerende historier under en paraply med titlen ”Her går det godt”.

  • Her kommer vi helt tæt på IF Alliancen, der har fundet opskriften på at holde og tiltrække spillere til de traditionelt vanskelige årgange; U17 og U19.
  • Vi har også besøgt Arrild IF, som har taget rekrutteringen af fodboldspillere til nye højder. Her har en lokal frisørsalon været et væsentligt omdrejningspunkt i nyoprettelsen af kvindeseniorafdelingen.
  • Det går også godt i BK Klitten, hvor især en blomstrende børneafdeling og en succesfuld herreseniorafdeling stikker ud i det, som er en af Jyllands mest afsides fodboldklubber.

Læs hele magasinet ganske gratis lige her

Fælleskørsel til udekampe
Udover det positive tema har vi naturligvis som altid en række andre historier ude fra det ægte fodboldliv på vores halvø.

Vi har taget pulsen på et af de temaer, som måske ikke fylder allermest på bestyrelsernes dagsordener, men som hver uge ganske uundgåeligt fylder hos diverse fodboldaktører; nemlig fælleskørsel til udekampe.

For hvordan griber de forskellige hold og klubber punktet med fælleskørsel an? Det har vi spurgt tre fodboldledere om i henholdsvis børne-, ungdoms- og seniorafdelingerne.

Læs det og meget mere i nyeste udgave af Fodbold