På DBU Jylland Region 3’s årsmøde i Forum Horsens blev 53-årige Gyrithe Kjær Andersen fra Taulov/Skærbæk IF hædret med den regionale Gør en forskel-pris 2023.

Gyrithe Kjær Andersen startede sit virke i fodboldklubben tilbage i 80’erne, hvor hun i ti år var en dedikeret træner for de yngste fodboldspillere.

Fodbolden kom så på pause i nogle år, men i 2015 lykkes det Taulov/Skærbæk IF at få hende i gang med trænergerningen igen. Denne gang for de yngste teenagere i klubsamarbejdet Fredericia Fodbold, der er et samarbejde mellem Fredericia KFUM, Fredericia FFF, Bredstrup Pjedsted IF og Taulov/Skærbæk IF.

- Hun er dedikeret, hun er skidedygtig, og vi sætter stor pris på at have hende som en del af vores klub. Hun fortjener i den grad anerkendelse, fremgår det af klubbens indstilling.

Hun har så mange kvaliteter og kompetencer, som vi nyder godt af i klubben.

Første kvinde i DBU’s bestyrelse
Gyrithe Kjær Andersen har en bred og alsidig ballast i fodboldens foreningsliv. Hun startede som børnetræner i 80’erne, blev formand i kvindeudvalget og har sågar siddet i DBU’s bestyrelse fra 1996-2000, i øvrigt som det første kvindelige bestyrelsesmedlem nogensinde.

Hendes store erfaring fra 25 år i fodboldverdenen kommer både klub og spillere til gode i Fredericia Fodbold.

- Hendes evner og tidligere erfaring fra bestyrelsesarbejde gør også, at vi i vores egen bestyrelse til fulde udnytter hende som sparringspartner, og vi kunne ikke ønske os en bedre en af slagsen, lyder det i indstillingen til prisen.

Hædringer står fortjent i kø
For ganske nylig, torsdag 2. november, blev Gyrithe Kjær Andersen hædret med DBU’s Sølvnål. Nu må hun igen finde sig i at komme i rampelyset, og ifølge klubbens folk er det kun fortjent med hæderen til hende.

- Hun har så mange kvaliteter og kompetencer, som vi nyder godt af i klubben. Hun er dygtig organisatorisk, hvilket vi fx nyder godt af, når vi starter en ny U13-årgang op med 120 børn. Her har hun fuldstændig styr på både spillere, trænere og forældre, og hun har i den grad en kæmpe aktie i, at samarbejdet fungerer så godt, som tilfældet er, lyder det videre.

Med i prisen følger et diplom og 4000 kroner. Vi ønsker stort tillykke med prisen!