Gunnar Bjerglund er et navn, som mange fodboldkyndige på Djursland kender til. Han har turneret rundt på halvøen mod Kattegat med fløjten som fast makker siden 1971.

For den helt utrolige præstation er han netop blevet kåret til Årets Breddedommer 2023 i DBU Jylland Region 3. Det foregik på organisationens årsmøde i Forum Horsens onsdag 15. november.

Den 71-årige passionerede fodbolddommer har samlet dømt hele 3080 kampe - og er desuden stadig meget aktiv og har indtil videre dømt 103 fodboldkampe i 2023.

Spotter de lovende dommertalenter
Prismodtageren er også tovholder for arbejdet med PRE-talenter i området. Det vil sige, at hvis en ung dommer udmærker sig i Gunnar Bjerglunds område, så er det ham, der indstiller vedkommende til DBU Dommers talentstreng.

Men Gunnar Bjerglund er meget mere end ”blot” en særdeles aktiv fodbolddommer og dommertalentspotter. Han er fx også formand for udviklerudvalget i Djurslands Fodbolddommerklub.

- Det har han været i mange år. Og igennem dette vigtige arbejde har Gunnar utrætteligt arbejdet for fastholdelse og videreudvikling af områdets dommere, fremgår det i indstillingen fra Djurslands Fodbolddommerklub.

Fodbolddommer og fyrtårn
På alle måder er Gunnar Bjerglund en fantastisk repræsentant for dommerhvervet.

- Gunnar er et fyrtårn blandt de frivillige og har gennem mange år ydet en kæmpe indsats for dommerne på Djursland og i dommerområde 3A (der dækker det nordøstlige Jylland, red) – og dermed for hele dommerfamilien, lyder det afslutningsvis i indstillingen af Gunnar Bjerglund.

Med i prisen som Årets Breddedommer 2023 i DBU Jylland Region 3 følger et diplom, blomster og to landskampbilletter.

Vi ønsker stort tillykke!