Nikoline Dahl fra FC Horsens måtte en tur i spotlyset til DBU Jylland Region 3’s årsmøde i Forum Horsens. Foran cirka 125 fremmødte klubfolk kunne hun til klapsalver med højt løftet pande modtage prisen som Årets Ungleder 2023 i Region 3, der dækker Østjylland.

Den unge prismodtager er dog vant til at stå foran flere folk, men det er som regel børnespillere og deres forældre.

- Hun er glad, positiv, imødekommende og formår at rumme alle. Og så lever hun til fulde op til klubbens værdier. Hun er en kæmpe kapacitet, og som træner er hun helt fantastisk til børnene, skriver FC Horsens i indstillingen til prisen.

21-årige Nikoline Dahl er træner i FC Horsens for ”Fantastisk Fodboldstart” og som holdtræner for årgang 2013. Herudover er hun også i trænerteamet på ”Bold”, der er et ekstratilbud for klubbens spillere i U7-U9.

Hun er en kæmpe kapacitet, og som træner er hun helt fantastisk til børnene

Hjælper når det kniber
Udover at være træner de fleste dage om ugen, så træder hun også altid til, når der er brug for hende i andre sammenhænge. Det kan være ved arrangementer og events.

Et godt eksempel var, da en sponsor meget gerne ville lave en video med noget af klubbens yngste spillere en tidlig eftermiddag. En opgave de øvrige frivillige havde svært ved at løse.

- Her trådte hun til og hentede børnene i SFO’en, så de kunne få lavet den video. Og da videoen var færdig, sørgede hun for at spille og lege med børnene, indtil forældrene kunne hente dem, skriver klubben i indstillingen.

Næsten lidt for kreativ
Det er dog især trænergerningen, hun brænder for, hvor ikke mindst hendes fantastiske børnesyn og værdier skinner igennem.

- Hun formår virkelig at møde dem i øjenhøjde, og det er altid med et smil og en kæk bemærkning. At se den måde, børnene lyser op på ved synet af hende, er unikt. Hun tænker meget i, hvordan de enkelte færdigheder kan trænes gennem leg.

- Nogle vil nok også mene, at de gode idéer til tider kan blive lidt for kreative, skriver klubben og understreger, at det er skrevet med et glimt i øjet.

Vi ønsker stort tillykke til Nikoline Dahl med prisen som Årets Ungleder 2023 i DBU Jylland Region 3.

Med i prisen følger et diplom og en tur til en valgfri landskamp på dansk grund.