Pele Olesen er en synlig figur i fodboldkredse i Nordvestjylland. Som dommer har han de seneste år i snit fløjtet i 100 kampe om året, og ifølge sine dommerkolleger gør han det ”fremragende”.

Faktisk optræder Pele Olesen så forbilledligt i dommertøjet, at han ikke blot er vellidt blandt dommerkolleger men også hos spillere og trænere i områdets klubber.

- Han leverer konsekvent høj faglig præstation inden for sin dommergerning og er kendt som en god kollega både på og uden for banen, lyder det.

Den 52-årige morsingbo har dømt fodbold siden 2012 og runder snart en flot milepæl med 1000 kampe. Alene i 2023 tegner Pele Olesen sig for 123 dømte kampe.

Dedikeret og initiativrig
Som om de mange timer på grønsværen ikke var nok, yder Pele Olesen en kæmpe frivillig indsats for sine dommerkolleger. Han bestrider nemlig posten som formand for Nordvestjysk Fodbolddommerklub med lige så stort engagement som han yder på fodboldbanen.

Han deltager i såvel sociale som faglige arrangementer i dommerklubben og spiller en vigtig rolle i det sociale sammenhold blandt områdets dommere.

Desuden dedikerer Pele Olesen en del frivillige timer til rekruttering af nye fodbolddommere og står altid klar til at hjælpe sine dommerkolleger.

- På grund af sin fremragende og meget værdsatte indsats nyder Pele stor respekt og popularitet blandt dommere, spillere og trænere. Han fortjener uden tvivl anerkendelse for sit betydningsfulde bidrag til dommergerningen og det frivillige arbejde, lyder det i prisindstillingen.

Derfor modtager Pele Olesen prisen som Årets Breddedommer i DBU Jylland Region 2. Med hæderen følger et diplom og to landskampsbilletter. Stort tillykke!