Der var kampvalg om de tre ledige bestyrelsesposter på DBU Jylland Region 1's årsmøde i Aalborg onsdag aften.

Udover de eksisterende bestyrelsesmedlemmer Claus Fallingborg, Jørgen Staun og Karsten Elkjær meddelte Bøje Lundtoft, formand i Jetsmark IF, nemlig sit kandidatur. 

Jetsmark-lederen blev anbefalet af Hans Arne Pedersen, formand for Aabybro IF, på vegne af klubberne i Jammerbugt Kommune, mens regionsformand Kristian Nørgaard Thomsen på vegne af regionsbestyrelsen anbefalede Claus Fallingborg, Jørgen Staun og Karsten Elkjær.

Afstemningen betød, at Bøje Lundtoft, Claus Fallingborg og Karsten Elkjær blev valgt. De fik henholdsvis 49, 37 og 37 stemmer, mens Jørgen Staun med 36 stemmer netop ikke modtog valg til bestyrelsen.

Tak for en stor indsats

"Kæmpestor tak for din fantastiske indsats, Jørgen, og stort velkommen til dig, Bøje", sagde Kristian Nørgaard Thomsen i sin tak til det afgående bestyrelsesmedlem, der selv takkede for de mange oplevelser, som han havde fået i fodboldens tjeneste.

Kristian Nørgaard Thomsen og bestyrelsesmedlemmerne Gitte Sørensen, Henrik Sloth og Søren Larsen blev alle valgt for en to-årig periode i 2022 og var derfor ikke på valg i år.

Valgene betyder, at regionsbestyrelsen ser således ud i det kommende år:

Kristian Nørgaard Thomsen (formand)
Henrik Sloth
Gitte Sørensen
Søren Larsen
Bøje Lundtoft
Claus Fallingborg
Karsten Elkjær