Der er tale om en særdeles erfaren dommer, som netop har modtaget prisen som Årets Breddedommer i Region 1.

Foran de mange fremmødte ved DBU Jyllands årsmøde på Aalborg Portland Park, kunne Casper Petersen lade sig hylde, da han fik overrakt den flotte hæder.

Casper Petersen bestod sin dommereksamen helt tilbage i 1999 og har siden været aktiv dommer i Aalborg Fodbolddommerklub, hvor han igennem årene har dømt et hav af kampe.

Alene i 2023 har Casper Petersen fløjtet over 100 kampe.

- Casper er naturlig og rolig i sin stil og skaber aldrig problemer på banerne. Han er skolelærer til dagligt og tager formentlig sin erfaring herfra med ud på banerne, hvor han altid skaber god stemning blandt aktørerne, skriver Aalborg Fodbolddommerklub i indstillingen.

Et forbillede for unge dommere
Casper Petersen er ikke bleg for at dele ud af sin erfaring, og det er noget, de yngre dommere i regionen nyder godt af:

- Han påsættes ofte som linjedommer for vores talentdommere til og med Danmarksserien, og her er han en uvurderlig hjælp for de unge dommere. Han bidrager med god støtte og vejledning samt gode bidrag til evalueringen og den efterfølgende læring, lyder det fra dommerklubben.

- Casper synes at være vellidt blandt klubber, spillere og dommerkollegaer, og er derfor et naturligt valg til årets breddedommer i Region 1.

Vi ønsker Casper Petersen tillykke med prisen som Årets Breddedommer i DBU Jylland Region 1 2023.