- Hold kæft, det er en lækker pulje.

Fodboldformanden for Velling UIF, Jesper Nielsen, var ellevild, da DBU Jylland tirsdag morgen fortalte ham klubbens Serie 5-pulje over mobilen.

Ligesom hundredvis af andre klubber fik Velling UIF nemlig offentliggjort sine puljer og kampprogrammer for forårets kampe i DBU Jyllands turneringer her til morgen. Især det faktum, at der er lagt op til mange lokalopgør, er noget, som glæder Jesper Nielsen.

- Det er så fedt, at der er så mange Serie 5-hold herude, så vi kan lave en pulje, som er så lokal, som den er. Vi har mange gymnasiedrenge på holdet, og vi ved bare, at når kørselsafstandene er så korte, så bliver det lettere at stille hold. Det betyder også noget, at vores spillere kender spillerne fra de andre hold, for det giver noget at snakke om, når de mødes i byen eller i skolen, lyder det fra Jesper Nielsen, som også selv ser frem til at mødes med de frivillige trænere og ledere fra de omkringliggende byer.

- Det er skønt at komme ud og snakke med dem, man selv har spillet imod fra de øvrige klubber, og som i dag er trænere eller formænd ligesom mig.

Velling UIF’s Serie 5-hold er landet i pulje 124 med BK Klitten, Hee SF, Hover UIF, Lem B og Videbæk IF.

Kørte kørselsafstande og kendte ansigter

Når det kommer til klubbens eneste andet hold i DBU Jyllands 11:11-turneringer, U14 Drenge Liga 5-holdet, er der også tilfreds at spore hos Jesper Nielsen.

Her er Velling UIF kommet i pulje med BFH, Ringkøbing IF, Skjern GF, Spjald IF og Tarm IF.

- Også her er det virkeligt fedt med de korte kørselsafstande, det har været muligt at give os. Alligevel er det allervigtigste matchningen. Så vi håber, at de store klubber ikke kommer med alt for gode hold, lyder det fra Jesper Nielsen med henvisning til især Ringkøbing IF og Spjald IF, som har flere spillere at vælge imellem end Velling UIF.

Find din pulje

Du kan finde dit holds pulje på flere måder – søg f.eks. nederst her på siden eller puljerne i DBU's populære app, Min Fodbold.

Når du har søgt på klubbens navn, kan du klikke dig frem til en oversigt over alle klubbens hold og derefter finde puljen.

Yderligere informationer

Læs mere her og find blandt andet tidsfrister for redigering af kamptidspunkter.

Find din klubs puljer og kampprogrammer