Lyseng Idrætspark summede af liv og fodboldglæde Kr. Himmelfartsdag, da op mod 3.000 mennesker deltog i DBU 3-bold Festival. Hele 287 børnehold udgjorde nemlig en særlig tilmeldingsrekord, som vi skal mere end 12 år tilbage for at kunne matche.

IF Lyseng bød på sol og 20 grader, og værtsklubben melder om en perfekt fodboldoplevelse krydret med masser af støttende forældre på sidelinjen. Nå ja, eller måske nærmere bag banderne.

For baner omgivet af bander er nemlig en essentiel del af festivalkonceptet, der dermed sikrer en intens fodboldoplevelse for de yngste.

Næste udgave af DBU 3-bold Festival løber af stablen hos Aabenraa BK lørdag den 3. juni, mens Tjørring IF slutter førsommer-sæsonen af søndag den 11. juni.

Tilmeld senest en uge før via KlubOffice eller mail til jewu@dbujylland.dk.

Oplev DBU 3-bold Festival

DBU 3-bold Tour har skiftet navn til DBU 3-BOLD FESTIVAL i 2023, men stævnekonceptets unikke fokus  er fortsat på festlig børnefodbold, familieaktiviteter og masser af sjov.

Oplev bl.a.:

  • 3-mands børnefodbold for 5-11 årige på 13 små bande-baner
  • Masser af udenomsaktiviteter og boder, også for søskende og forældre
  • En helt speciel festivalmedalje til hver spiller og en tur på førsteplads-podiet

I efteråret byder vi på DBU 3-bold Festival lørdag den 2. september hos Sejs/Svejbæk IF og lukker sæsonen ned søndag den 10. september hos Dronninglund IF. Her er der også allerede åbnet for online tilmelding.

Tilmelding til DBU 3-bold Festivalstævner foregår i KlubOffice eller pr. mail til jewu@dbujylland.dk senest en uge før hvert stævne.


Medaljer til alle
Alle spillere er vindere til DBU 3-bold Festival og derfor er der også medaljeoverrækkelse på førsteplads-podiet efter de to timers fodbold, for til DBU 3-bold Festival er alle vindere. Der er helt specielle festivalmedaljer til alle holdets spillere.

Hele herligheden koster kun kr. 200,- pr. hold og der kan som skrevet ovenfor tilmeldes via KlubOffice eller via mail til DBU Jylland. Tilmeldingsfristen er en uge før hvert stævne.

Aktiviteter for store og små
Uden for banerne står værtsklubberne klar med masser af underholdning, aktiviteter og boder. Den store hoppebane står også oppustet og klar.

Der er masser af boder med mad og drikke til både spillere, søskende og forældre, så vær klar med det gode humør, så bliver det helt fantastisk.

DBU 3-bold Festival er for hele familien, så fyld bilen og tag af sted sammen med holdet.

Sådan ser hele festivalplakaten ud for 2023:

DBU 3-bold Festival 2023
18. maj Region 3 IF Lyseng
3. juni Region 4 Aabenraa BK
11. juni Region 2 Tjørring IF
17. juni DBU Fyn  
2. september Region 3 Sejs/Svejbæk IF
10. september  Region 1 Dronninglund IF
16. september DBU Fyn  
Dato Område Værtsklub

 

Hvad er DBU 3-bold Festival?

DBU 3-bold Festival varer op til en hel dag - afhængig af antal tilmeldte hold, og set-up’et - som fylder en hel 11-mandsbane - består blandt andet af 13 baner med bander samt supplerende sjove aktiviteter. Hvert hold spiller i en periode på to timer, og både før og efter kan holdet og alle tilskuere tage del i alle udenoms-aktiviteterne. Hvert hold slutter af med en medaljeceremoni på førsteplads-podiet med medaljer til alle spillere, for her er alle vindere.

På DBU 3-bold Festival spilles der tre mod tre, og banernes udformning indbyder til masser af driblinger, finter og skud på mål - helt i tråd med DBU's børnefodboldkoncept.

Man kan læse mere om stævnerne på www.dbujylland.dk/dbu3boldfestival.

Det koster kr. 200,- pr. hold at deltage, og i år er DBU 3-bold Festival et tilbud til alle glade fodbolddrenge og piger i følgende årgange: 2014, 2015, 2016, 2017 og 2018. Det vil sige fra U5-U9 i forårets og U6 til og med U10 i efteråret. Tilbuddet også for forårets U10 og 11 Piger (efterår: U11 og U12 Piger) - altså årgang 2012 og 2013.