Det har for vane at blive tæt og spændende når de sidste kampe i DBU Jyllands centrale turnering bliver spillet.

Sådan er det også i år, hvor særligt én af puljerne, nemlig pulje 253 i Jyllandsserien Kvinder, byder på en sand neglebider. Her er der nemlig blot tre point imellem Brønderslev IF, som ligger nummer et, og Frederikshavn fI, som ligger nummer seks, her hvor der bare resterer én enkelt runde.

Imellem Brønderslev IF og Sørup If ligger hele fire hold med 20 point, og paradoksalt nok er det øverste af holdene, Holtet IF, det eneste med minusmålscore.

I sidste runde skal Nibe B en tur til Brønderslev IF’s hjemmebane. På nuværende tidspunkt er Brønderslev IF to point foran nibeboerne. Holtet IF møder Aalborg Freja, som ligeledes har 20 point, og alt er, med andre ord, komplet åbent.

Se puljen her.

- Det har været helt ekstremt godt

Hos klubben på andenpladsen, Holtet IF, er man mere end almindeligt begejstrede for den måde, sæsonen er gået. De tætte kampe og den vedblivende spænding, har gjort det til en fantastisk god sæson.

- Det har været helt ekstremt godt. Simpelthen. Vi har haft så mange jævnbyrdige kampe, at det har været en fornøjelse. Jeg er helt ærgerlig over, at vi ikke kan fortsætte i samme pulje efter sommerferien, siger træneren for Holtet IF, Anders Langeland, som virkelig har nydt de tætte kampe.

- Der er nærmest hver gang, vi har haft fornemmelsen af, at det kunne gå begge veje. Tæt på i hvert fald. Og det gør det jo bare meget sjovere, når det er jævnbyrdigt og man er nødt til at gøre sig umage hver gang, lyder det med begejstring i stemmen fra Anders Langeland.

Tæthed i toppen af herreseniorpuljer

Det er ikke kun hos kvinderne, at der er spænding til det sidste.

Herunder kan du se en række af puljerne i herrernes serierækker, hvor der også er meget at spille om.

Herrer Serie 1 - Forår 2023, Pulje 7
Herrer Serie 3 - Forår 2023, Pulje 28
Herrer Serie 4 - Forår 2023, Pulje 79
Herrer Serie 4 - Forår 2023, Pulje 84