Dommeren er en vigtig del af fodboldfamilien, og lige nu er der gang i rigtig mange spændende tiltag og initiativer på dommerområdet.

Derfor søger vi en HR-koordinator, som vil få det administrative ansvar for rekruttering og fastholdelse af fodbolddommere i Jylland - i tæt samarbejde med DBU Jyllands dommerchef, DBU Jyllands dommerfaglige frivillige samt de jyske fodbolddommerklubber.

Du bliver en nøgleperson på dommerområdet, hvor du skal være med til at iværksætte og gennemføre forskellige HR-tiltag, der understøtter rekrutteringen af nye dommere.

Du skal desuden deltage i udviklingen af det organisatoriske set-up, og iværksætte tiltag der fastholder vores fodbolddommere i dommergerningen og som samtidig ”brander” fodbolddommergerningen som en attraktiv fritidsbeskæftigelse/hobby.

En dynamisk hverdag

Det er derfor naturligt for dig at agere i en dynamisk hverdag med en bred vifte af opgaver og mange kontaktflader, samtidig med at du som struktureret organisator formår at holde alle fodboldene inden for målrammen.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men vi lægger vægt på, at du er administrativ stærk og har direkte eller indirekte kendskab til fodbolddommerverdenen – måske du selv er dommer. Du skal have energi, drive og være i stand at motivere de frivillige inden for dommerverdenen til at spille sammen om rekruttering og fastholdelse.

En del af vores dommerteam

Hvis du bliver vores nye HR-koordinator, vil du indgå i DBU Jylland Dommerteam, som ud over dig består af syv lokalt placerede dommerpåsættere, to dommer-HR-medarbejdere, en kursusansvarlig og en dommerchef.

Du vil få base på vores kontor i Tilst ved Aarhus, men skal forvente lidt aftenarbejde, da en del af din målgruppe er foreninger og frivillige.

Vi forventer, at den nye HR-koordinator kan begynde hos os senest den 1. oktober – og gerne før. Der er ansøgningsfrist mandag den 31. juli 2023 kl. 12.00, og vi gennemfører samtaler senest i uge 33. 

Du kan læse det komplette jobopslag via dette link, hvorfra du også skal sende din ansøgning til os. Via linket kan du også finde kontaktinfo, hvis du har spørgsmål til jobbet.