Vorupørs kvindehold vil sent glemme søndagens Regionsfinale i Kvinder C2, der blev spillet i Spjald i Region 2.

Sammen havde holdet fra den nordvestlige del af Jylland taget den lange tur på cirka halvanden time sydpå. Tre gruppekampe og hjem. Det var sådan, de havde forestillet sig, at dagen skulle forløbe.

Men det skulle vise sig, at de tog helt fejl.

- Vi havde absolut ingen forventninger udover at få en sjov og hyggelig dag sammen. Faktisk regnede vi med at skulle ned og have bøllebank, men det endte jo med, at det var os, der uddelte bøllebank i stedet, fortæller Simone Julie Brinker, der er spillende assistenttræner for Vorupør B.

I samlet flok til Spjald
For at få så mange med til Spjald, havde holdet arrangeret en bustur. Sammenholdet er nemlig noget af det vigtigste i Vorupør. Derfor var bussen fyldt med både kampklare og ukampdygtige spillere. Også de mindste Vorupør-tilhængere havde fundet vej til Spjald, da nogle af spillerne havde taget deres små børn med, som kunne følge med i barnevogne ude fra sidelinjen.

- Vi går meget op i det sociale på vores hold, så det var vigtigt at få så mange med som muligt – også de skadede spillere, som ikke selv kunne deltage. Derfor arrangerede vi en bustur, så vi i samlet flok kunne tage afsted sammen. Nogle havde også deres små børn med i barnevogne, så støtten fejlede intet, siger Simone Julie Brinker.

Vorupør B Regionsfinale 2023 Simone Julie Brinker 2 Der var godt humør hele dagen igennem, og støtten fra sidelinjen fejlede intet. Foto: Simone Julie Brinker

En oplevelse for livet
Det lykkedes holdet at gå ubesejret gennem gruppespillet - ovenikøbet med en storsejr på 5-0 over værterne fra Spjald. Og i finalen vandt de gulklædte komfortabelt med 4-1. Noget der i den grad kom bag på spillerne selv:

- Det var virkelig sjovt og meget overraskende. Vi er jo et meget blandet hold, hvor nogle aldrig har spillet fodbold før, mens andre har spillet på lidt højere niveau for år tilbage. For nogle var det derfor en helt ny oplevelse at få overrakt en pokal og hængt en medalje om halsen. Det var skønt, at vi var så mange afsted, så vi kunne fejre sejren sammen, fortæller Simone Julie Brinker.

Vejen til guldet

Regionsfinalerne i Kvinder C2, Region 2

Gruppespil

Spjald IF - Vorupør B 0-5

Vorupør B - Ravnsbjerg IF 3-1

Vorupør B - Struer B 3-1

Finale

Vorupør B - Vorgod-Barde MOF 4-1

Vorupør B Regionsfinale 2023 Mie Brun Pedersen 2 Med en sikker 4-1-sejr i finalen, kunne Vorupør B løfte pokalen og lade sig hylde som Regionsmestre. Foto: Mie Brun Pedersen

Champagne, strandtur og pizza på den lokale
Finalesejren blev fejret på behørig vis med slagsange i bussen hjem, hvor der også måtte lidt flere stop til end turen ned til Spjald:

- Der blev drukket champagne af pokalen og sunget en masse sange i bussen på vej hjem. Det øgede væskeindtag resulterede også i lidt flere tissepauser på vej hjem. Da vi kom til Vorupør, var vi nede på stranden med pokalen, og efterfølgende sluttede vi af med at spise pizza på den lokale bar. Det var virkelig en god afslutning på en sjov søndag, fortæller Simone Julie Brinker.

Vorupør B Regionsfinale 2023 Simone Julie Brinker Hjemme på Vorupør strand kunne kvinderne løfte pokalen nok en gang. Foto: Simone Julie Brinker