Når DBU Jylland medlemsmagasin, Fodbold, i disse dage rammer de jyske fodboldklubbers postkasser, er det med et stort tema om kampdage.

Under overskriften ”Kampdag – bliv klar, når det gælder” kan du få opskriften på en perfekt optakt, både hvad angår mad og drikke og ekspert-tips til både den fysiske og mentale forberedelse.

Du får også anbefalinger til, hvordan du holder en god peptalk ved David Nielsen, tidl. træner i AGF og Lyngby B. Samt spillernes take på kampdag, og så har vi besøgt sønderjyske BNS, hvor de får klubbens ungdomsspillere til at dømme børnekampene.

Læs hele magasinet her med temaet om kampdag

Fodboldens Fugl Fønix
I den lille nordjyske klub, Langholt SK, har de fået godt gang i fodbolden igen efter at være helt lukket og vokset til. En gruppe frivillige startede først pigefodbolden op, og siden har klubben oplevet en markant opblomstring og medlemsfremgang.

- Vi besluttede at lave et pigefodboldhold for årgang 2013 og 2014. Det blev startskuddet til det, vi i dag kalder for LSK Pigefodbold, som består af over 50 spillere fordelt på U6-U10, samt vores kvindesenior, siger Thomas Steen Iversen, der er en af mange ivrige frivillige i klubben.

Derudover har vi fokus på kontingentmodeller, hvor vi fx hører fem klubber om deres måde at kradse kronerne ind. For der er efterhånden alle muligheder for at tilpasse indkrævningen af kontingenter til netop jeres klubs behov.

Alt dette og meget mere er med i nyeste udgave af Fodbold – som altid ganske gratis