Foråret byder på en helt frisk holdopstilling.

Eller det vil sige, vi genbruger egentlig de hold, som klubben havde tilmeldt i efteråret, men I har mulighed for at sætte en ny holdopstilling, hvis det er nødvendigt.

DBU Jylland har nemlig netop åbnet tilmeldingsvinduet for de laveste 11-mands ungdomsrækker, Serie 5 Herrer samt Serie 2 Kvinder. Tilmeldingsvinduet er åbent indtil 1. marts.

Så har I oplevet en masse nye spillere til opstartstræningen, har I startet en ny klub eller har I bare ventet på, at tilmeldingen skulle åbne, så sæt jer til tasterne nu. Hvis det modsatte er tilfældet og I har mistet spillere, så er det også nu, der skal trækkes hold. Altsammen via KlubOffice.

Alle efterårets hold er automatisk overført
Hvis dit hold spillede med i DBU Jyllands 11-mandsturnering - eller U13 Liga 8-mands - i efteråret, og I stadig har spillere nok til at stille hold, skal du ikke foretage dig noget. Klubbens kampfordeler har i denne uge netop modtaget en oversigt over de hold, DBU Jylland har registreret som tilmeldt til 11-mands forårssæsonen.

Alle hold fra efteråret bliver nemlig automatisk overført til foråret. Kort sagt skal I kun være aktive, hvis I har et nyt hold, eller hvis I ønsker at udtrække et hold.

- Alt vedrørende tilmeldingsvinduet er helt, som det plejer. Vær opmærksom på, at Serie 5 Herrer igen ombrydes efter de første fem kampe i foråret, fortæller turneringskoordinator Jeanette Wulff-Højgaard, som er klar til at lægge pulje-puslespillet umiddelbart efter fristen 1. marts.

U13 skifter spilleform – kan I stille hold?
I forhold til i efteråret 2022 er det værd at være opmærksom på, at U13 Liga skifter spilleform fra 8-mands til 11-mands. Det betyder, at nogle klubber måske skal have et hold mindre med i U13 11-mands. Ganske simpelt fordi de skal bruge flere spillere til ét hold.

Der vil dog stadig være mulighed for at spille 8-mands i DBU Jyllands regionale turneringer.

Da de hold, som har været tilmeldt DBU Jyllands centrale 8-mandsturnering i efteråret 2022, automatisk ombrydes til DBU Jyllands centrale 11-mandsturnering i foråret, er det dog vigtigt at være opmærksom på, at man selv skal til tasterne, hvis man fortsat ønsker at spille 8-mands i foråret, hvor det altså foregår i DBU Jyllands regionale turneringer.

Det hele kan klares online via KlubOffice.

Hold styr på alle de vigtige datoer til forårets 11-mandsturnering her.