Line-Maria Rasmussen kender en del til dommerverdenen.

Hun er selv uddannet dommer og har ”taget turen” op igennem systemet – både som breddedommer, talentdommer, linjedommer og sidst sluttede hun af på toppen som elitedommer og FIFA linjedommer.

Derfor har hun en masse vigtig viden og gode erfaringer med i rygsækken, når hun tiltræder jobbet som ny dommer HR-koordinator i DBU Jylland.

Den endelige tiltrædelsesdato ligger endnu ikke helt fast, men det bliver senest den 1. oktober.

Dommeren i centrum

Rollen som dommer HR-koordinator betyder helt konkret, at Line-Maria Rasmussen vil få det administrative ansvar for rekruttering og fastholdelse af fodbolddommere i Jylland – naturligvis i tæt samarbejde med DBU Jyllands dommerchef, DBU Jyllands dommerfaglige frivillige samt de jyske fodbolddommerklubber.

Line-Maria er 40 år og bosat i Stjær med sin familie. Hun har en bred erhvervsmæssig baggrund – og har bl.a. arbejdet som salgskonsulent og daglig leder af kantinen på et erhvervsakademi, og senest har hun været i gang med en uddannelse som fængselsbetjent.

God til mennesker...

”Vi er rigtig glade for at få Line-Maria ind i vores organisation. Hun kommer med en god ballast og stærke kompetencer, både som dommer og via sin erhvervserfaring, og så har en hun en stærk og positiv personlighed, som gør, at hun er god til at have med mange forskellige mennesker at gøre i en travl og spændende hverdag, og vi har jo netop fuld fokus på at holde fast i og udvikle alle vores aktive dommere”, siger DBU Jyllands dommerchef, Jakob Bille, om ansættelsen.

Line-Maria Rasmussen bliver som HR-koordinator en del af DBU Jyllands dommerteam, som udgøres af syv lokalt placerede dommerpåsættere, to dommer-HR-medarbejdere, en kursusansvarlig samt en dommerchef.

Der var i alt 67 ansøgere til stillingen som HR-koordinator i DBU Jylland.