Det er svært at score mål direkte på frispark. Så svært, at det faktisk kun er sket 12 gange i samtlige Premier League-kampe i denne sæson.

For Klitmøller IF går det dog anderledes smertefrit. Det var i hvert fald tilfældet i seneste kamp i Serie 4, pulje 61, hvor holdet fra det vestlige Thy, bankede tre mål ind direkte fra frispark.

- Det var en ret fed kamp at spille. Udover de tre frisparksmål blev der scoret to på straffespark, der blev givet otte gule kort, og der var så mange tilskuere, at vi løb tør for grillpølser, fortæller træneren fra Klitmøller IF, Martin Gjerning Haahr.

Et opgør med intensitet

Den usædvanlige fodboldkamp var bare én af mange mellem lokale hold fra Thy. Kun Flade IF kommer fra Mors, og de mange lokalopgør smitter af på intensiteten i kampene.

- Der bliver gået til den på den gode måde, og sådan var det også denne gang. Men det er aldrig mere intenst, end at vi kan give hinanden hånden og et klap på skulderen efterfølgende, fortæller Martin Gjerning Haahr, som talte mellem 50 og 60 tilskuere på sidelinjen.

Frisparksmål blev afgørende

De tre frisparksmål blev sat ind fra tre forskellige positioner på banen, og var i sidste ende ganske kampafgørende. Efter en første halvleg, som sluttede med cifrene 2-1 til hjemmeholdet fra Klitmøller IF, kom der nemlig for alvor gang i målscoringen i anden halvleg. 

Her faldt to af hjemmeholdets i alt tre frisparksscoringer, og var dermed stærkt medvirkende til at Klitmøller IF kunne trække sig sejrrigt ud af opgøret, som sluttede med en sejr på 5-3.

- Der var stor jubel efter kampen, for vi bliver nok et solidt midterhold, mens Hundborg Boldklub er nedrykkere fra Serie 3, og er blandt favoritterne til at rykke op. Vi er et meget ungt hold, så jeg er imponeret af spillerne, siger han.

Se målene her eller øverst i denne nyhed.