Endnu er vejrguderne relativt gavmilde med sol og lune temperaturer, men lige om hjørnet venter vinterturneringerne. Allerede fra starten af oktober er der tilmeldingsfrister, du som klub og træner skal tage stilling til.

DBU Jylland udbyder en række vinteraktiviteter til alle jer, der gerne vil spille fodbold hele året: Indefodbold, udendørs fodbold, Futsal.

Du kan se, hvad der tilbydes i din region i overblikket her.

Tilmelding foregår via KlubOffice.

Sådan tilmelder du

Alle hold tilmeldes i KlubOffice således:

  1. Log ind i KlubOffice med dit DBU-login (har du ikke adgang til KlubOffice, kontakt da klubben ved din normale kampfordeler).
  2. Vælg "Turneringer og hold" > "Holdtilmelding"
  3. Vælg din region i "Union/region" og evt. "Turneringstype" ("vinterturnering" for udendørs og "indendørs" for indefodbold eller futsal)
  4. Klik "Søg"
  5. Følg KlubOffice-tilmeldingsguiden


Udendørs tilbud til små og store

Kunstgræs, grus, græs. DBU Jylland har udendørs turneringstilbud klar til yngre, ældre og alle derimellem.

For U8 til og med U12 tilbyder vi henholdsvis separate kunstgræsstævner for de yngste og en egentlig kunstgræsturnering for de ældste. Hold dig endelig ikke tilbage, hvis din klub ikke selv råder over en kunstgræsbane, det finder vi løsningen på for dig.

For U13 og helt op til og med M+32 og K+29 (tidl. oldboys og oldgirls) byder vi på udendørs vinterturneringer - vælg mellem 8- eller 11-mands for ungdom og 7- eller 11-mands for senior. Om I spiller på græs-, grus- eller kunstgræsbaner blander vi os ikke i, bare I vil være med til at spille fodbold hele vinteren. Seks kampe fra november til marts.

Tilmeldingsfristen til de udendørs turneringer er 10. oktober - dog tilmeldes der separat fra stævne til stævne for U8-U10.

Indendørs: Vælg mellem futsal eller indefodbold
Vintersæsonen byder traditionen tro på fodbold inde i idrætshallerne. Futsal tilbydes til alle fra U13 og opefter. I sæsonen 2022/23 spilles futsal som enkeltkampe i fire runder henover vinteren afsluttende med mesterskaber for de dygtigste. Tilmeldingsfristen til vinterens samlede futsalturnering er 9. oktober.

- Vi er gået fra stævnemodellen til enkeltkampe for at gøre det lettere for klubberne at være med. Med enkeltkampe bliver det bl.a. lettere at flytte en kamp til en træningsaften og tilmeldingsgebyret er sat ned, forklarer René Pedersen fra DBU Jyllands regionskontor i Holstebro.

Indefodbold er den klassiske form med bander, og her starter tilbuddet helt nede fra U5 og fortsætter helt op til og med de allermest modne årgange. Der kan tilmeldes fra stævne til stævne i løbet af vinteren, det er helt op til det enkelte hold, hvor mange gange man ønsker at komme afsted (i Nordjylland tilmelder man sig dog for hele vinterturneringen på én gang).

Indefodboldtilmeldingen til første stævne skal være foretaget senest 30. oktober - i Nordjylland er fristen 2. oktober.

Få overblik over vintertilbud til dit hold
Vi har samlet alle vinterens fodboldtilbud på én side, så dit hold hurtigt kan finde frem til, hvor mange forskellige tilbud man ønsker at være med i.

Et, to, mange tilbud - vælg selv fra overblikket her.