Efterårssæsonen lakker mod enden og kulminerer for mange seriehold i begyndelsen af november i en række playoffkampe.

Playoffkampenes første runde er fastsat til lørdag den 5. november, mens anden runde spilles lørdag den 12. november.

Ved enighed kan klubberne flytte kampene indtil og med onsdagen efter de to runder, dvs. henholdsvis den 9. og 16. november.

Nedenfor kan du se, hvilke placeringer der muliggør playoffdeltagelse.

Playoffkampe i herresenior
For herrerne gælder det, at udtrækninger i rækkerne fra Jyllandsserien 2 til og med Serie 2 påvirker det samlede turneringspuslespil og dermed playoffkampene i de øverste rækker. Men i denne efterårssæson har der kun været en enkelt udtrækning i Serie 1, og påvirkningen er derfor minimal.

I Serie 3 har der været tre udtrækninger, men de påvirker alene nedrykningen i Serie 4, der reduceres med tre hold.

Jyllandsserien 1+

1. turneringshalvdel (efterår):
Nr. 1, 2, 3, 4 og 5 i hver pulje indplaceres i 2. turneringshalvdels (forår) Jyllandsserien 1.

Nr. 6 i hver pulje og den bedst placerede nr. 7 spiller playoffkampe om at undgå nedrykning til Jyllandsserien 2. Vinderne spiller i Jyllandsserien 1, taberne spiller i Jyllandsserien 2 i 2. turneringshalvdel.


Den dårligste nr. 7 samt nr. 8 i hver pulje rykker ned i Jyllandsserien 2.

Hold i efterårets Jyllandsserien 1, der kvalificerer sig til forårets Jyllandsserien 1, tager point med afhængigt af deres placering i JS1:
Nr. 1 i hver pulje tager 3 point med
Nr. 2 i hver pulje tager 2 point med
Nr. 3 i hver pulje tager 1 point med

Jyllandsserien 2+

Nr. 1 i hver pulje rykker efter 1. og 2. turneringshalvdel op i Jyllandsserien 1.

De 3 nr. 2 spiller playoffkampe om at rykke op i Jyllandsserien 1. De 3 nr. 2 møder på udebane de 2 hold der er sluttet som nr. 6, og den bedst placerede nr. 7 fra Jyllandsserien 1. Kampene fastsættes efter geografi på Jyllandsserien 1-holdets hjemmebane. Vinderne spiller i Jyllandsserien 1, taberne spiller i Jyllandsserien 2 i næste turneringshalvdel.

Nr. 6 spiller playoffkampe om at undgå nedrykning til Serie 1. Vinderne spiller i Jyllandsserien 2, taberne spiller i Serie 1 i næste turneringshalvdel.

Nr. 7 og 8 i hver pulje rykker efter 1. og 2. turneringshalvdel ned i Serie 1.

Serie 1+

Nr. 1 i hver pulje rykker op i Jyllandsserien 2.

De 6 nr. 2 spiller playoffkampe om at rykke op i Jyllandsserien 2. I første playoffrunde mødes de 6 nr. 2 i 3 kampe. Kampene fastsættes efter geografi på den bedst placerede klubs hjemmebane. Vinderne går videre til anden playoffrunde, taberne bliver i Serie 1.

I anden playoffrunde mødes de 3 vindere fra første playoffrunde med hold fra Jyllandsserien 2. Kampene fastsættes efter geografi på Jyllandsserien 2-holdets hjemmebane. Vinderne spiller i Jyllandsserien 2, taberne spiller i Serie 1.

Nr. 6 spiller playoffkampe om at undgå nedrykning til Serie 2. Vinderne spiller i Serie 1, taberne rykker ned i Serie 2 i næste turneringshalvdel.

Nr. 7 og 8 i hver pulje rykker efter 1. turneringshalvdel (efterår) ned i Serie 2.

Serie 2+

Nr. 1 i hver pulje rykker op i Serie 1.

De 12 nr. 2 spiller playoffkampe om at rykke op i Serie 1. I første playoffrunde mødes de 12 nr. 2 i 6 kampe. Kampene fastsættes efter geografi på den bedst placerede klubs hjemmebane. Vinderne går videre til anden playoffrunde, taberne bliver i Serie 2.

I anden playoffrunde mødes de 6 vindere fra første playoffrunde med hold fra Serie 1. Kampene fastsættes efter geografi på Serie 1-holdets hjemmebane. Vinderne spiller i Serie 1, taberne spiller i Serie 2 i næste turneringshalvdel.


Nr. 6 spiller playoffkampe om at undgå nedrykning til Serie 3.  Vinderne spiller i Serie 2, taberne rykker ned i Serie 3 i næste turneringshalvdel.

Bemærk særlige forhold pga. udtrækning:
På grund af en udtrækning i Serie 1 slipper den bedste nr. 7 i Serie 2 for at rykke direkte ud. Dette hold skal i stedet spille playoffkampe sammen med de 11 dårligst placerede nr. 6 i Serie 2. Den bedste (ud af 12 placerede) nr. 6 i Serie 2 slipper for at komme i playoff.

De resterende nr. 7 og nr. 8 i hver pulje rykker ned i Serie 3.

Serie 3+

Nr. 1 i hver pulje rykker op i Serie 2.

De 24 nr. 2 spiller playoffkampe om at rykke op i Serie 2. I første playoffrunde mødes de 24 nr. 2 i 12 kampe. Kampene fastsættes efter geografi på den bedst placerede klubs hjemmebane. Vinderne går videre til anden playoffrunde, taberne bliver i Serie 3.

I anden playoffrunde mødes de 12 vindere fra første playoffrunde med hold fra Serie 2. Kampene fastsættes efter geografi på Serie 2-holdets hjemmebane. Vinderne spiller i Serie 2, taberne spiller i Serie 3 i næste turneringshalvdel.

Nr. 6 spiller playoffkampe om at undgå nedrykning til Serie 4.  Vinderne spiller i Serie 3, taberne rykker ned i Serie 4 i næste turneringshalvdel.

Bemærk særlige forhold pga. udtrækning:
På grund af en udtrækning i Serie 1 slipper den bedste nr. 7 i Serie 3 for at rykke direkte ud. Dette hold skal i stedet spille playoffkampe sammen med de 23 dårligst placerede nr. 6 i serie 3. Den bedste (ud af 24 placerede) nr. 6 i Serie 3 slipper for at komme i playoff.

De resterende nr. 7 og nr. 8 i hver pulje rykker ned i Serie 4.

Serie 4+

Nr. 1 i hver pulje rykker op i Serie 3.

Nr. 2 spiller playoff om oprykning til Serie 3. I første playoffrunde mødes de 48 nr. 2 i 24 kampe. Kampene fastsættes efter geografi på den bedst placerede klubs hjemmebane. Vinderne går videre til anden playoffrunde, taberne bliver i Serie 4.

I anden playoffrunde mødes de 24 vindere fra første playoffrunde med hold fra Serie 3. Kampene fastsættes efter geografi på Serie 3-holdets hjemmebane. Vinderne spiller i Serie 3, taberne spiller i Serie 4 i næste turneringshalvdel.

Bemærk særlige forhold pga. udtrækninger:
På grund af en udtrækning i Serie 1 og tre udtrækninger i Serie 3 slipper de fire bedste nr. 7 i Serie 4 for at rykke direkte ud.

De resterende nr. 7 og nr. 8 i hver pulje rykker ned i Serie 5.

Serie 5+

Nr. 1 og 2 i Serie 5,1 rykker op i Serie 4.

De resterende hold i Serie 5,1 og Serie 5,2 overføres til næste sæsons Serie 5.

Playoffkampe i kvindesenior
På kvindesiden spilles der kun playoffkampe i Kvindeserie Vest.

Kvindeserie Vest+

Efter efterårets halvsæson:
Nr. 1-5 bliver i Kvindeserie Vest.

De 2 nr. 6 spiller en playoffkamp om at undgå nedrykning på neutral bane den 5. november.

Nr. 7-8 rykker ned i Jyllandsserien.

De 3 bedst placerede hold i hver pulje tager hhv. 3, 2 og 1 point med over i forårets turnering.