Tiden nærmer sig for de regionale årsmøder i DBU Jylland. Det betyder bl.a., at de jyske klubber igen skal vælge repræsentanter til de fire regionsbestyrelser.

Nedenfor bringer vi et overblik over valgsituationen i de fire regionsbestyrelser, herunder hvem der er på valg og villige til genvalg.

DBU Jylland Region 1:

Regionsformand Kristian Nørgaard Thomsen og bestyrelsesmedlemmerne Henrik Sloth, Gitte Sørensen og Søren Larsen er på valg og alle villige til genvalg. Karsten Elkjær, Jørgen Staun og Claus Fallingborg blev alle valgt for en to-årig periode i 2021 og er derfor ikke på valg i år.

DBU Jylland Region 2:

Michael Koch, Poul Overgaard og Jakob Oelenshlæger Poulsen er alle på valg og villige til genvalg. Formand Johnny Krogh Hansen samt bestyrelsesmedlemmerne Pernille Kristensen, Henrik Flensborg Hansen og Jørgen Rasmussen blev valgt for to-årige perioder sidste år og er derfor ikke på valg i 2022.

DBU Jylland Region 3:

Regionsformand Claus Warming og bestyrelsesmedlemmerne Anne Andersen og Morten Møller Pedersen er alle klar til genvalg. Birgitte Hamborg Faarbæk forlod regionsbestyrelsen sidste år. I stedet opstilles Anita Østergaard Schytte til den vakante plads. Bestyrelsesmedlemmerne Rasmus Johansen, Morten Rask Thomsen og Søren Juul blev alle valgt for to-årige perioder i 2021 og er derfor ikke på valg i år.

DBU Jylland Region 4:

Bestyrelsesmedlemmerne Brian Christiansen, Lise-Lotte Klinge og Claus Behrndt er alle på valg og villige til en ny tørn. Desuden opstiller Region 4’s bestyrelse Charlotte Behrendtz, Rødekro IF, og ambassadør i Region 3 og Region 4 siden 2017, til den bestyrelsespost, som har stået ledig i et stykke tid. John Møller Pedersen, Kenneth Nielsen og regionsformand Jens Christian Hansen blev alle genvalgt til regionsbestyrelsen for en to-årig periode i 2021 og er derfor ikke på valg i år.

De jyske fodboldklubber kan naturligvis opstille alternative kandidater til posterne

Årsmøderne gennemføres således, og der er mødestart kl. 18.45 og spisning kl. 17.45 alle fire steder:

DBU Jylland Region 1 - tilmeld her
Tirsdag den 15. november i Aalborg Portland Park

DBU Jylland Region 2 - tilmeld her
Mandag den 28. november i Aulum Fritidscenter

DBU Jylland Region 3 - tilmeld her
Onsdag den 16. november på Hotel Pejsegården, Brædstrup

DBU Jylland Region 4 - tilmeld her
Torsdag den 17. november i Vejen Idrætscenter

Læs meget mere om årsmøderne på dbujylland.dk/årsmøder