Det har været en travl opgave at være livescore-indberetter i DBU’s fodboldapp til Fårvang IF’s Serie 2-kampe i de seneste uger.

Serie 2-holdets opgør mod henholdsvis Kjellerup IF og Silkeborg B, har nemlig været særdeles målrige. Ikke mindst på grund af holdets angriber, Kasper Lemming, som, i de to kampe alene, har scoret 11 mål.

- Det er to år siden jeg startede i Fårvang IF, og jeg har været i virkelig dårlig form. Det er faktisk først nu, jeg føler, konditionen er ved at være der, hvor den skal være, lyder det fra Kasper Lemming, som indtil videre i sæsonen har scoret 18 mål i bare 9 kampe.

Scorer efter dribleture og dybdeløb

Kasper Lemming kommer fra Sorring ved Silkeborg og har en fortid som eliteungdomsspiller i Silkeborg IF og Vejle Boldklub. Men som U19-spiller mistede han lysten til fodbold på højt plan og tog en pause.

Det var dog kun indtil en kammerat tog ham med til Fårvang IF, hvor han har fundet fodboldglæden igen.

- Egentligt var mit mål for denne sæson bare at komme lidt i form igen. Men da sæsonen startede, begyndte jeg at score en del mål, og så tænkte jeg, at det kunne være sjovt at blive den mest scorende i vores pulje, lyder det fra Kasper Lemming, som peger på sin teknik, spilforståelse og hurtighed som forklaring på, hvorfor han har sendt boldene så hyppigt i netmaskerne i denne sæson.

- Det er primært lange bolde eller længere dribleture, jeg har haft held med at score i år. F.eks. scorede jeg et mål mod Kjellerup IF, hvor jeg selv drev bolden 70 meter inden jeg scorede, lyder det fra Kasper Lemming som i øvrigt scorede to gange i kampen inden de so seneste. Dermed er det blevet til 13 mål i de seneste tre kampe for den 22-årige angriber.

Sammenhold over niveau – for nu

For Kasper Lemming er det en fornøjelse at spille fodbold igen. Den gode kultur hos Fårvang IF betyder mere end niveauet på banen. For nu.

- Det skal være sjovt at spille fodbold, og det er det nu. Vi har et rigtig godt sammenhold og en super god kultur i Fårvang IF, og det er vigtigst for mig lige nu. Det kan selvfølgelig være, at jeg får lyst til at prøve at spille fodbold på et højere niveau igen på et tidspunkt. Men ikke lige nu, lyder det fra Kasper Lemming.