Kurt Larsen fra Moseby Boldklub har netop modtaget DBU Jyllands ”Gør en forskel-pris” i Region 1. Det skete foran flere end 100 klubfolk, da fodboldorganisationen holdt sit årlige regionsmøde i Scan Global Loungen i Aalborg Portland Park tirsdag 15. november.

Årsagen til, at Kurt Larsen har fortjent denne hæder, ligger i et mangeårigt og trofast arbejde for klubben, både som træner, bestyrelsesmedlem og som altmuligmand, der hjælper til, hvor det er påkrævet.

Det var en ydmyg og stolt klubmand, der modtog prisen foran klapsalver fra hele salen.

Indsats bliver skam bemærket
”Gør en forskel-prisen” får en ejermand, som aldrig siger nej til at hjælpe. Og det er en mand, der er både kendt og respekteret for sin store indsats for lokalsamfundet.

- Han er ikke en mand, der gør meget væsen af sig, men som altid stepper op, når der er brug for det. Han er klubbens mand, siger Anders Hejlesen, der er formand i Moseby Boldklub. Han tilføjer:

- Med den her anerkendelse vil vi gerne vise ham, at vi rent faktisk lægger mærke til ham og hans indsats. For det fortjener han, for det arbejde han lægger i klubben – og faktisk i hele byen, siger han videre.

Comeback til ”Kurt Classic”
Kurt Larsen har siddet i klubbens bestyrelse i omkring 25 år, han har været træner for kvinderne i flere omgange, og så har han i en alder af 57 år gjort comeback på klubbens Serie 5-hold.

- Han har været med i tre-fire kampe i efteråret, fordi der har manglet spillere. Det viser også lidt om, at han vil klubben det bedste, siger Anders Hejlesen.

Kurt Larsen betegnes en stille og rolig nordjyde, som er utrolig pligtopfyldende. Men formanden vil alligevel gerne understrege, at når der er fest, så er Kurt ”Classic” Larsen også at finde til begivenhederne.

Under alle omstændigheder har Kurt Larsen en kæmpe betydning for dagligdagen i den lille nordjyske fodboldklub, Moseby Boldklub.

Stort tillykke med prisen!