Selv om det er Regionsfinale i Herrer C-rækken – og ikke en VM-finale - kan man sagtens skabe en fest og sjove rammer for både spillere og tilskuere.

Det er fodboldklubben Grønbjerg Aktiv Fritid For Alle et rigtigt godt eksempel på. Søndag var de nemlig arrangør for Regionsfinalen i Herrer C 7M kortbanefodbold.

Fodbold i rammer til den store guldmedalje
Spillere og tilskuere mødte ikke op på en tom fodboldbane, for folkene i Grønbjerg havde ikke ligget på den lade side op til finalerne.

De havde sat stort telt op, der var sat skilt på ved indgangen til byen, der blev solgt pølser, burger, nachos og naturligvis kolde drikkevare. Tilskuerne havde desuden medbragt de velkendte lufttrykshorn så de få, der ikke var mødt op, ikke var i tvivl om, at der var finale nede på boldbanen.


Grønbjerg 2 Trods nederlag til begge hjemmehold, var der alligevel god stemning i og omkring teltet efter nogle hårde kampe.

Og det stopper faktisk ikke her. Grønbjerg AF havde nemlig også sørget for et podie til vinderne, som du også kan se på billederne. Og nå ja, de havde selvfølgelig også sørget for både champagne og guldstøv.

Fest på trods af nederlag
Det blev dog desværre ikke byens helte, der skulle stå øverst på podiet. Og det på trods af, at de havde to af fire deltagende hold med til finalerne.

Gullestrup IF og Foulum IF var de to andre deltagende hold på finaledagen, og de viste sig for stærke. Gullestrup IF vandt alle deres kampe og kunne til sidste stå øverst på skamlen. Du kan se hele stillingen her.

TV Midtvest slog også et et smut forbi, og du kan se indslaget her.

Det kan altså godt være, det hverken var en VM- eller Champions League finale, der fandt sted, så kan vi ikke komme uden om, at fodbold trækker folk sammen.