I sidste uge fortalte vi historien om, hvordan der var spænding til det sidste i langt de fleste seriepuljer i DBU Jyllands turnering for herrer.

Det gjorde sig blandt andet gældende i Serie 2, pulje 21, hvor der var kamp til det sidste om, hvem der skulle sikre sig billetten til efterårets Serie 1.

Faktisk var det så tæt i puljen, at holdet som endte med at rykke op, Stensballe IK, bare sluttede fem point foran Gauerslund IF på syvendepladsen. Og mens Stensballe havde en minusmålscore på et enkelt mål, kunne Gauerslund IF præstere en målscore som gik i nul.

Først reddet i næstsidste kamp

For Stensballe IK var det en spændende sæson hele vejen igennem, og først til allersidst fornemmede holdets træner, Christian Løvbjerg, hvilken vej, det gik.

- Det var jo bare fedt, at det var så tæt. Vi lå længe nede som nummer seks og syv, og det var faktisk først i andensidste kamp, hvor vi vandt sikkert over Fredericia KFUM, at vi kiggede op i tabellen i stedet for ned mod nedrykningsstregen, fortæller han og roser de øvrige hold i puljen.

- Det er jo tæt hele vejen igennem. Det fortæller også alt, at Seest, som bliver sidst i puljen, faktisk ender med 15 point. Det er jo helt uhørt. Jeg tror heller ikke, at der er noget hold, som slår det samme hold to gange, siger Christian Løvbjerg.

Utallige tætte puljer

Det var ikke kun i Serie 2, pulje 21, hvor det var helt tæt til det sidste. Herunder har vi samlet en række af de tætteste puljer i herrernes seniorrækker.

S1P6 Serie 1, pulje 6
S1P8 Serie 1, Pulje 8
S2P12 Serie 2, pulje 12
S219 Serie 2, pulje 19
S2P21 Serie 2, pulje 21
S3P34 Serie 3, pulje 34
S3P39 Serie 3, pulje 39
S5191 Serie 5, pulje 191