Kunne du tænke dig at skrive et deltids- eller fuldtidsjob hos DBU Jylland på CV'et? Eller kender du én, der bør tippes om muligheden? Så er chancen her nu.

Der er gode muligheder for at strikke et spændende job sammen med flere deltidsstillinger, ligesom vi også tilbyder flere fuldtidsstillinger. Måske er du studerende eller holder sabbatår? Måske er du en erfaren fodboldentusiast, der kunne bruge nye udfordringer? Eller måske ønsker du at skifte spor i dit liv?

Mulighederne er mange, så se stillingsopslagene nedenfor:


Hb190227egtvedkunstbane111
BØRNEKLUBRÅDGIVER, deltids

Som børneklubrådgiver skal du være med til at skabe verdens bedste børnefodbold sammen med de jyske fodboldklubber. Det kræver overblik, systematik, menneskelig forståelse og rummelighed, samt at du er god til at skabe forståelse i en sammenhæng – her på tværs af klubben.
Arbejdstiden ligger primært i eftermiddag- og aftentimerne og vil kunne kombineres med et fuldtidsjob. Stillingerne er mellem 250 og 400 timer årligt.

HB 240915Smaafoedder 94
PLAYMAKER, deltids

Vil du bidrage til at give de yngste, nye børnespillere en god fodboldstart? Playmaker dækker både over fodbold som leg, samt at være den der gør fodbolden til en leg. Som playmaker introducerer du børnene og deres forældre til fodbold med en legende tilgang. 
Tidspunkterne for playmaker-opgaverne varierer og kan ligge i både dags- og aftentimerne og kan normalt kombineres med et fuldtidsjob, så det er en fordel, hvis du er lidt fleksibel, men ikke et krav.

Kampfordelergruppe Facebook
VOKSEN-KONTORELEV, fuldtids

Som voksenelev bliver du kompetent inden for allround kontorarbejde med speciale i administration. Arbejdet består bl.a. af dialog med fodboldklubber, tilrettelæggelse af turneringer og stævner, koordinering af udviklingsaktiviteter, sekretæropgaver og påsætning af fodbolddommere.
Stillingen er på fuld tid, og du bliver en del af Region 1's (Aalborg) administrative team bestående af i alt fem personer. En ambitiøs og uformel arbejdsplads, med tillidsbaseret ledelse og stor fleksibilitet.

210511~3
TRÆNERUDVIKLERE, deltids

Har du indsigt i og interesse for børne- og ungdomsfodbold? Har du en DBU C-licens og/eller B-licens? Kunne du have lyst til at uddanne fodboldtrænere? Så har du nu muligheden for at blive DBU Trænerudvikler (tidl. Instruktør) på UEFA C1 og UEFA C2 træneruddannelserne.
Trænerkurserne planlægges til afvikling efter klubbernes ønske og kan derfor være placeret på hverdagsaftener eller på weekenddage. Du byder selv ind på datoer og steder, så tiderne er fleksible.

DSC 3984
EVENT-INSTRUKTØRER, deltids/fuldtids

Vil du være med til at introducere børn og unge for fodbold, leg og foreningslivet via vores landsdækkende aktiviteter 'Pigeraketten' og 'Hovedet, Kroppen, Klubben'? Har du erfaring fra foreningslivet, er udadvendt, ansvarsbevidst, løsningsorienteret, så passer du på profilen.
Vi tilbyder både deltids- og fuldtidsstillinger i april-oktober 2022. Arbejdet er fordelt på både hverdage, weekender og helligdage. Du skal have kørekort til personbil.