DBU Jylland har nu fastsat en ny dato for delegeretmødet.

Det bliver lørdag den 12. marts.

I den anledning håber vi, at  rigtig mange jyske fodboldklubber allerede nu vil sætte kryds i kalenderen.

For igen i år skal der træffes vigtige beslutninger om bl.a. DBU Jyllands turneringer og forskellige turneringsregler, og det er som bekendt de jyske fodboldklubber, der har det endelige ord.

Konference-faciliteter genåbnet

Mødet skulle oprindeligt have været gennemført lørdag den 8. januar, men de daværende corona-restriktioner medførte en tvangsnedlukning af konferencefaciliteterne i MCH Herning Kongrescenter, hvorfor arrangementet ikke kunne gennemføres.

Nu er konference-faciliteterne genåbnet, og derfor er MCH Herning Kongrescenter igen klar til at åbne dørene for DBU Jyllands delegeretmøde.

Personer - der oprindeligt var tilmeldt delegeretmødet - skal tilmelde sig igen, når DBU Jylland snarest udsender invitationer og åbner for tilmelding.

Nytårskur definitivt aflyst

Nytårskuren – som skulle have været gennemført fredag den 7. januar med herrelandstræner, Kasper Hjulmand, som oplægsholder – er definitivt aflyst. Til gengæld afvikles der i disse dage webinarer med landstræneren.

Hele forslagspakken vil også blive offentliggjort igen. Forslagene er netop nu ved at blive gennemgået – bl.a. de oprindelige ikraftrædelsesdatoer for nogle af forslagene. Disse forhold er blevet påvirket af udskydelsen af delegeretmødet.

I 2021 blev delegeretmødet også udsat grundet corona-situationen. Her kunne mødet først gennemføres lørdag den 29. maj.