Vi garanterer god fodbold og sjove oplevelser, når det gælder børnestævner i september. Både DBU 3-bold Tour og Safari Cup er meget velegnede til at invitere hele familien med på tur, så dit hold kan få en god, fælles aktivitet.

Se stævnemulighederne for dit børnehold i september:

DBU 3-bold Tour for U6-U12
DBU 3-bold Tour er et hæsblæsende børnestævne for 3-mandshold i U6-U10 (både piger og drenge) samt for U11-U12 Piger, hvor vi afvikler 13 kampe ad gangen – på samme tid. Alle baner er omgivet af solide bander, som holder spillet i gang med fuldt fokus på fodbold. Hvert hold spiller sine kampe i en periode på ca. to timer, og der er flotte medaljer til alle spillere. I forårets stævner deltog flere end 2.000 børnespillere.

Stævnerne afvikles hhv. 3. september i Sejs/Svejbæk og 11. september i Dronninglund - tilmeld senest en uge før hvert stævne.


Safari Cup for U5-U12
Søndag den 18. september åbner Givskud Zootopia porten for børneholdene og deres "fanklubber" til Safari Cup. Først spilles der naturligvis masser af 3-, 5- og 8-mandsfodbold om formiddagen hos lokale værtsklubber, inden de eksotiske dyr, forlystelser og legepladser trækker i Givskud Zootopia.

Stævnet finder som skrevet sted 18. september i Givskud-området og tilmeldingsfristen er 28. august.