Selvom vinteren venter med koldere vejr og røde næser, så er legen med bolden altid en god undskyldning for at komme udenfor og bevæge sig.

Især teenagerne er vilde med udendørs fodbold om vinteren, og hvorfor ikke? Vi har masser af udendørs turneringstilbud på hylderne for alle ungdomsrækker samt lokalt også for senior og ældre, så bare ræk ud og tilmeld.

Vinterturnering for de øverste niveauer
For øverste rækkeniveau hos både drenge og piger i ungdomsårgangene (samt A- og B-licensklubber for drenge og pigelicensklubber) er der tilbud om vinterturnering for Liga 1. Ligeledes hedder tilbuddet vinterturnering for Liga 2 for næstøverste niveau på drengesiden (efterårets Liga 2).

Syv 11-mandskampe fra november til marts afvikles udendørs og vi sørger for at koordinere, så I får både modstandere og dommere, nøjagtigt som i den almindelige turnering.

I har mulighed for at benytte flere spillere end i den ordinære turnering, og det er også muligt at afprøve nye spillere, da vi ikke kræver udfyldt holdkort i vinterturneringen for Liga 1 og 2.

Tilmeldingen foregår via KlubOffice og sidste frist for tilmelding er 10. oktober. Læs meget mere om vinterturneringen for Liga 1 og 2 her

Regionale vinterturneringer for øvrige ungdomshold
For alle andre ungdomshold (primært Liga 3 og nedefter) er der også masser af mulighed for udendørs bold hele vinteren. Her tilbyder vi nemlig regionale vinterturneringer, ligeledes 11-mands (enkelte steder også 8-mands). Lokalt er der også tilbud for senior og ældre.

Vi sørger igen for koordineringen af modstandere og dommere, og klubberne afgør selv, om kampene skal foregå på græs, grus eller kunstgræs. Se tilbuddet i lige præcis din region nedenfor og tilmeld dit hold senest 10. oktober via KlubOffice.

Vinterturneringstilbud og tilmeldingsfrister

Vinterturnering Ungdom
Vinterturnering for ungdomshold (U13-U18 Piger og U13-U19 Drenge). Der spilles 11-mands på grus-, kunstgræs eller græsbane efter klubbernes eget valg.
Se mere her
10. oktober
Vinterturnering M+32 og M+40
Vinterturnering for M+32 og M+40. Der spilles 11-mands på grus-, kunstgræs eller græsbane efter klubbernes eget valg.
Se mere her
10. oktober
Har du spørgsmål? Kontakt Region 1 på mail region1@dbujylland.dk eller telefon 8939 9910  
Region 1 (Nordjylland)
Aktivitet Tilmeldingsfrist

 

Vinterturnering Ungdom
Turneringen udbydes for U13-U19. Kampene afvikles som 11-mands på græs- eller kunstgræsbaner, og der ombrydes mellem hver runde for at sikre god matchning af holdene.
Se mere her
10. oktober
Har du spørgsmål? Kontakt Region 2 på mail region2@dbujylland.dk eller telefon 8939 9920  
Region 2 (Vestjylland)
Aktivitet Tilmeldingsfrist

 

Vinterturnering Ungdom
Udendørsturneringen udbydes til både 8- og 11-mands drenge og piger i ungdom (U13 Drenge-U19 Drenge og U13 Piger-U18 Piger). Holdene får op til syv kampe fra oktober til marts.
Se mere her
10. oktober
Vinterturnering Senior
Udendørsturneringen udbydes til 7-mandshold (Kvinder, Herrer, K+29 og M+32) på kunst eller græs. Holdene får op til syv kampe fra oktober til marts.
Se mere her
10. oktober
Har du spørgsmål? Kontakt Region 3 på mail region3@dbujylland.dk eller telefon 8939 9930  
Region 3 (Østjylland)
Aktivitet Tilmeldingsfrist

  

Vinterturnering Ungdom
Turneringen udbydes for U13-U18 Piger og U13-U19 Drenge. Kampene afvikles på græs-, kunstgræs- og grusbaner og der kan vælges mellem 8-mands og 11-mands.
Se mere her
10. oktober
Vinterturnering Senior
Udendørsturneringen udbydes til 7-mandshold (Kvinder, Herrer) på kunst, græs eller grus. Holdene får 5-7 kampe fra november til januar.
Se mere her
10. oktober
Har du spørgsmål? Kontakt Region 4 på mail region4@dbujylland.dk eller telefon 8939 9940  
Region 4 (Syd- og Sønderjylland)
Aktivitet Tilmeldingsfrist

  

Vinterturnering Liga 1 Piger/Drenge
Målgruppen for denne serie vinterkampe er 11-mands ungdomshold i øverste niveau for både piger og drenge. Hvert hold spiller 4-7 kampe fra november til marts, vi tager hensyn til alm. turnerings- og pokalkampe.
Se mere her
10. oktober 
Vinterturnering Liga 2 Drenge
Målgruppen for denne serie vinterkampe er 11-mands ungdomshold i næstøverste niveau for drenge. Hvert hold spiller op til 4-7 kampe fra november til marts, vi tager hensyn til alm. turnerings- og pokalkampe.
Se mere her
10. oktober
Har du spørgsmål? Kontakt Peter Kristensen på mail pekr@dbujylland.dk eller telefon 8939 9935  
Centralt
Aktivitet Tilmeldingsfrist


Se mere om alle vore vintertilbud lige her:

Vinterbold2021 Mailsignatur Stor