Tempo, boldberøringer og teknik er noget af det, der kan finpudses vinteren over i futsal-turneringen, inden det igen til foråret går løs på det grønne græs.

Futsal er et tempofyldt, indendørs spil med masser af intensitet, bl.a. skal igangsættelser ske indenfor fire sekunder. Spillet stiller store udfordringer til spillernes kreativitet og er ideelt som optakt til udendørs, idet spillet indbyder til udvikling af tekniske og individuelle færdigheder.

Spillet er kendetegnet ved, at der ingen bander er rundt om banen og der spilles med en tungere bold med reduceret opspring, som derfor er lettere at kontrollere. Få en lille forsmag på, hvad det tekniske spil går ud på, i videoen nederst i artiklen her.

Du kan se, hvad der tilbydes af futsal i din region nedenfor.

Tilmelding foregår via KlubOffice og fristen er 3. oktober for region 1, men løbende fra stævne til stævne for region 2, 3 og 4 (her er fristen fra 17. oktober og frem).

Futsaltilbud og tilmeldingsfrister

Futsal
Udbydes fra U8 og opefter. I alle rækker spilles der tre-fire runder. I ungdom- og seniorrækkerne afvikles regionsmesterskaber i visse rækker, og nogle ungdomsrækker kvalificerer sig til de jyske mesterskaber.
Se mere her

3. oktober
Har du spørgsmål? Kontakt Region 1 på mail region1@dbujylland.dk eller telefon 8939 9910  
Region 1 (Nordjylland)
Aktivitet Tilmeldingsfrist

 

Futsal
Turneringen udbydes fra U10 og opefter. U10-U12 spiller fire runde, alle øvrige spiller tre runder. I ungdoms- og seniorrækkerne afvikles der regionsfinaler for nummer et og to i hver pulje og der spilles om kvalifikation til jysk mesterskab i alle Liga 1-rækker (dog ikke senior).
Se mere her 
Løbende
Har du spørgsmål? Kontakt Region 2 på mail region2@dbujylland.dk eller telefon 8939 9920  
Region 2 (Vestjylland)
Aktivitet Tilmeldingsfrist

 

Futsal
Udbydes til både drenge og piger fra U8 og opefter. Alle rækker afvikles som enkeltstående stævner, hvor man kan tilmelde sig de runder, der passer det enkelte hold. I ungdom og senior spilles der regionsfinaler, og nogle ungdomsrækker spiller desuden jyske mesterskaber.
Se mere her
Løbende

U8-U9 Introstævner futsal/indefodbold
Er du i tvivl, om dine U8-U9 spillere skal spille futsal eller indefodbold til vinter? Prøv de to spilformer på en og samme dag lørdag eller søndag den 30/31. oktober i henholdsvis Arena Randers, Hammel Idrætscenter, Juelsminde Hallerne og Elbo Hallerne (Taulov v/Fredericia).
Se mere her
3. oktober
Har du spørgsmål? Kontakt Region 3 på mail region3@dbujylland.dk eller telefon 8939 9930  
Region 3 (Østjylland)
Aktivitet Tilmeldingsfrist

  

Futsal
Turneringen udbydes fra U10 og opefter. Børnerækkerne spiller stævner. I ungdoms- og seniorrækkerne spilles der turnering og regionsfinaler samt jysk mesterskab i nogle ungdomsrækker.
Se mere her
Løbende
Har du spørgsmål? Kontakt Region 4 på mail region4@dbujylland.dk eller telefon 8939 9940  
Region 4 (Syd- og Sønderjylland)
Aktivitet Tilmeldingsfrist

  

Se, hvad futsal bl.a. går ud på i videoen her:Se mere om alle vore vintertilbud lige her:

Vinterbold2021 Mailsignatur Stor