Bander. Måltavle. Dommerbord.

Tiden tæller ubønhørligt ned på haluret. Bolden danser på trægulvet, inden den spilles via banden til en medspilller, der svedende sender den i et lop ind i netmaskerne.

Den helt traditionelle indefodboldturnering lever stadig i bedste velgående, idet flere tusinde hold stadig foretrækker det klassiske indendørs spil hos DBU Jylland. Og selvom efterårssolen stadig har magten udenfor og græsset er grønt, så er det nu tid til at tilmelde klubbens hold til vinterens indefodboldturnering.

Tilmeld via KlubOffice senest 3. oktober
Indefodboldturneringen foregår i dit lokalområde og administreres også lokalt af DBU Jyllands regioner. De alleryngste spiller på tværs af hallen, men langt de fleste rækker spiller helt klassisk indefodbold. Vi tilbyder indefodbold helt fra U5/U6 og op til Veteraner/Superveteraner.

Tilmelding foregår via KlubOffice og fristen er 3. oktober for region 1, men løbende fra stævne til stævne for region 2, 3 og 4 (her er fristen fra 31. oktober og frem).

Indefodboldtilbud og tilmeldingsfrister

Indefodbold
Turneringen udbydes fra U6 til Superveteraner. I børnerækkerne spilles der fire stævner i alt. I ungdoms- og seniorrækker spilles der tre indledende stævner inden regionsfinaler og jyske mesterskaber.
Se mere her

3. oktober
Har du spørgsmål? Kontakt Region 1 på mail region1@dbujylland.dk eller telefon 8939 9910  
Region 1 (Nordjylland)
Aktivitet Tilmeldingsfrist

 

Indefodbold
Turneringen udbydes for alle aldre. Alle hold spiller som udgangspunkt tre indledende stævner – dog spiller U5 til U9 både piger og drenge fire stævner, og U10-U12 spiller fem stævner. Fra U13 kvalificerer de to bedste hold fra hver pulje sig til regionsfinalerne.
Se mere her
Løbende
Har du spørgsmål? Kontakt Region 2 på mail region2@dbujylland.dk eller telefon 8939 9920  
Region 2 (Vestjylland)
Aktivitet Tilmeldingsfrist

 

Indefodbold
Udbydes til både drenge og piger fra U5 og opefter. Alle rækker afvikles som enkeltstående stævner, hvor man kan tilmelde sig de runder, der passer det enkelte hold. I en del ungdoms- og seniorrækker afvikles regionsfinaler og jysk mesterskab.
Se mere her
Løbende
U8-U9 Introstævner futsal/indefodbold
Er du i tvivl, om dine U8-U9 spillere skal spille futsal eller indefodbold til vinter? Prøv de to spilformer på en og samme dag lørdag eller søndag den 30/31. oktober i henholdsvis Arena Randers, Hammel Idrætscenter, Juelsminde Hallerne og Elbo Hallerne (Taulov v/Fredericia).
Se mere her
3. oktober
Har du spørgsmål? Kontakt Region 3 på mail region3@dbujylland.dk eller telefon 8939 9930  
Region 3 (Østjylland)
Aktivitet Tilmeldingsfrist

  

Indefodbold
Udbydes fra U6 til Superveteraner. Der spilles turnering i alle rækker. Alle rækker afvikles som enkeltstående stævner, hvor man kan tilmelde sig de runder, der passer det enkelte hold. I ungdoms- og seniorrækker spilles der desuden regionsfinaler og jysk mesterskab. I Region 4 spilles der med toårige årgange i ungdomsrækkerne. Det vil sige, at der bliver spillet U13, U15, U17 og U19 Drenge samt U13, U15 og U18 Piger.
Se mere her
Løbende
Har du spørgsmål? Kontakt Region 4 på mail region4@dbujylland.dk eller telefon 8939 9940  
Region 4 (Syd- og Sønderjylland)
Aktivitet Tilmeldingsfrist


Se mere om alle vore vintertilbud lige her:

Vinterbold2021 Mailsignatur Stor