Brian Sørensen har ledt bl.a. Fortuna Hjørring frem til flere danske mesterskaber i 3F Ligaen samt nået helt frem til kvartfinalen i Champions League. Efter tre år på sidelinjen i FC Nordsjælland, hvor han i 2020 var træneren bag pokaltitlen, er han nu tilbage i Fortuna Hjørrings cheftrænerstol.

Han har trænet et hav af danske landsholdsprofiler som f.eks. Nadia Nadim, Pernille Harder, Sofie Junge, Sanne Troelsgaard og Signe Bruun.

Og nu er han klar til at give dig et kig ind bag trænerfacaden, helt praktisk på træningsbanen med opfølgning og mulighed for spørgsmål.


Sådan løser du det høje pres fra modstanderen

Brian Sørensen vil give et bud på, hvordan man som hold kan løse højt pres fra modstanderen ved egne målspark. På seminaret vil han demonstrere, hvordan man som hold kan positionere sig, således at man kan spille sig ud af det høje pres og lukrere på, at modstanderen står højt.

Fyraftensseminaret finder sted i Nordjylland, nærmere bestemt i Vrå Idrætscenter tirsdag den 23. november, kl. 17.30-21.

Det koster kr. 395,- at deltage inkl. let forplejning. Har du B- eller C-licens, optjener du ved deltagelse i seminaret 3 refreshmentpoints.

   

Briansørensen Fortunahjørring Portrætwww
Cheftræner, Fortuna Hjørring 3F Ligaen Brian Sørensen
Mangeårig pige-/kvindetræner med mesterskaber og Champions League-erfaring i trænertasken.
20170807KV A067 Nadianadim FB
Brian Sørensen spillede en stor rolle for Nadia Nadims vej ind til fodbolden, da hun som flytning bosatte sig i Nordjylland. Brian har trænet Nadia Nadim i over et årti og har stadig et ganske særligt forhold til landsholdsprofilen den dag i dag (foto: fodboldbilleder.dk).